Потяг зі Львова до Кременчука їхатиме швидше

3.08.2015, 14:14 Переглядів: 4 234

Потяг зі Львова до Кременчука їхатиме швидше

Укрзалізниця «прибере» з розкладу руху причіпних вагонів «Львів-Полтава-Кременчук» 4 години очікування на станції в Полтаві. Зміни почнуть діяти з 18 серпня

Зі Львова до Кременчука вже скоро можна буде дістатися швидше, про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці на своєму офіційному сайті.

 

«З 18 серпня зменшиться простій групи безпересадкових вагонів Львів – Кременчук на станції Полтава. Тепер мандрівники перебуватимуть у дорозі на чотири години менше» - йдеться у повідомленні.

 

Зараз пасажири, які прямують безпересадковими вагонами зі Львова до Кременчука, знаходяться у дорозі майже добу – 23:42. Ці вагони курсують у складі потяга № 112/111 Львів-Харків, та очікують на пероні Полтави понад 5 годин (з 08:25 до 13:45), щоб долучитися до потяга № 577 Львів – Кременчук, тому прибувають за призначенням о 15:57

 

З 18 серпня мандрівники доїжджатимуть до Кременчука значно раніше – о 12:06. Безпересадкові вагони перебуватимуть у Полтаві значно менше – з 08:25 до 09:47. За нововведеннями, пасажири прибуватимуть до Кременчука окремим локомотивом у складі потяга № 637 Полтава – Кременчук.

Автор: malyarenko
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх