КрАЗ відправив відновлений Кугуар

2.08.2015, 16:20 Переглядів: 4 077

КрАЗ відправив відновлений Кугуар

Машину відремонтували після підриву на фугасі

Із Кременчука бійцям-прикордонникам відправили черговий відновлений силами заводу бронеавтомобіль. Його доставили на завод три місяці тому величезною купою понівеченого вибухом металобрухту.

 

«Вибух фугасу, - розповіли бійці , які приїхали забирати бронеавтомобіль, - танки і БТРи вивертає навиворіт. І Кугуар не встояв, йому гарненько дісталося. Третій раз (а до цього машина двічі потрапляла під обстріл: екіпаж неушкоджений, але Кугуар довелося відновлювати) для нього виявився смертельним. На щастя, і в цей раз екіпаж не постраждав, бронеавтомобіль узяв всю ударну хвилю на себе, захистивши бійців.

 

Генеральний директор «КрАЗу» Роман Черняк, вручаючи відновлену машину прикордонникам, зазначив, що мова йде вже про третій десяток відродженої підприємством техніки КрАЗ, яка постраждала під час бойових дій. Він підкреслив, що КрАЗ випускає серійну і розробляє нову військову техніку різного призначення, ремонтує зруйновані війною автомобілі та організовує виїзні ремонтні бригади в різні військові частини гарячих точок країни для надання оперативної технічної допомоги та багато іншого.

 

Що стосується конкретно цієї машини, то автозавод за власні кошти виконав великий обсяг відновлювальних робіт. Серед іншого, а це 38 пунктів за актом виконаних робіт, відновлені: рама і кузов автомобіля, замінені лобове скло, передній міст, карданний вал рульове управління, блок керування двигуном, радіатор охолодження двигуна, усунені механічні пошкодження двигуна, встановлено чотири основних і додаткове колеса, виготовлений і встановлений новий передній бампер і багато іншого. А щоб дорога назад захисникам була швидкою і приємною, вручив кожному бійцеві пакет з продуктовими наборами.

 

Як раніше писав «Телеграф», у Кременчуці взялися відремонтувати КрАЗ-Кугуар, що врятував бійцям життя.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: прес-служба КрАЗу
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх