Губернатор Полтавщины оплатит лечение попавшей в ДТП девочки

28.07.2015, 15:31 Переглядів: 3 195

11-летняя малышка находится в реанимации

Губернатор Полтавщины Валерий Головко заявил, что финансирование лечения 11-летней девочки, пострадавшей в ДТП под Полтавой, он возьмет на себя. Об этом председатель ОГА написал на своей странице в Фейсбуке:

 

Губернатор Полтавщины оплатит лечение попавшей в ДТП девочки

 

"Висловлюю щире співчуття рідним та близьким родини полтавців, які загинули вчора вночі в жахливому ДТП на трасі Київ—Харків біля села Циганське. Тримайтеся і будьте сильними заради маленької дівчинки, яка зараз у реанімації мужньо бореться за своє життя... 
Упевнений, що лікарі зроблять все можливе і навіть неможливе, щоб врятувати життя дитини. Хочу щоб бабусі не турбувалися про фінансовий бік лікування, — його беру на себе. Всі необхідні ліки буде закуплено. 28 липня чекаємо на приїзд із Києва провідного дитячого реаніматолога. І молимося всі разом за найшвидше одужання Настусі".

 

Напомним, под Полтавой в смертельное ДТП попал глава Конституционного суда. Авария произошла 26 июля около 20.00 на трассе Киев-Харьков в районе села Цыганское (Полтавский район). Столкнулись два легковых автомобиля – Toyota Camry и Nissan Sunny. На месте погибли водитель Nissan Sunny и его жена. Их 12-летний сын умер в больнице - врачам не удалось его спасти. 11-летняя дочь с тяжелыми травмами находится в реанимации.

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх