У Кременчуці київський фотограф фіксуватиме радянську мозаїку

30.06.2015, 14:11 Переглядів: 4 128

У Кременчуці київський фотограф фіксуватиме радянську мозаїку

Євген Нікіфоров зазнімкує всі мозаїки нашого міста, що можуть потрапити під дію закону про декомунізацію і презентує їх на зустрічі у МПК 10 липня

У липні у до Кременчука завітає київський фотограф Євген Нікіфоров, щоб зафіксувати усі мозаїки нашого міста, що можуть потрапити під дію закону про декомунізацю і зникнути з фасадів будинків менше, ніж за півроку.

 

Про це «Кременчуцькому Телеграфу» повідомила представниця ГО «Культурний Діалог», організатор фестивалю і проекту Transformersss Ірина Каць.

 

- Євген приїде до Кременчука на кілька днів, щоб зробити знімки всіх радянських мозаїк міста, які можуть зникнути у результаті дії закону про декомунізацю. Поки що над цією темою він активно працює у Києві, Львові та кількох містах Донецької області і уже близько двох років збирає радянські мозаїки Києва - з часів роботи над книгою "Мистецтво українських шістдесятників", - каже Ірина.

 

Свої кременчуцькі світлини фотограф презентує в рамках фестивалю Transformersss 10 липня у міському палаці культури. Захід розпочнеться о 16.00.

 

Довідка:

Євген Нікіфоров - київський фотограф, співпрацював з виданнями: «Українська Правда», «Лівий Берег», Art Ukraine. Учасник численних українських та міжнародних виставкових проектів. Твори опубліковані у наступних виданнях: «Майдан. (R)Еволюція Духу» («Наш Формат», 2014), #EUROMAIDAN – History in the making («Основи», 2014), Awesome Kyiv («Основи», 2015). Відомий своїм проектом про Євромайдан – створив статичні фотографії київського Майдану Незалежності з однієї точки протягом 10 місяців. Зараз фіксує у різних містах України радянські символи, що можуть скоро зникнути у результаті закону про декомунізацію.

Автор: malyarenko Джерело фото: tema.ru
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх