Кілька претендентів на одне місце нардепа

14.09.2014, 08:30 Переглядів: 6 395

Кілька претендентів на одне місце нардепа

Офіційно парламентська виборча кампанія вже стартувала, але у Кременчуці ніхто не поспішає реєструватися кандидатами у народні депутати України

Така низька активність у процесі реєстрації спостерігається по всій Полтавщині. Але, враховуючи появу численних газет, біг-бордів із прізвищами та фото кременчужан, інформацію зі штабів, можна вже називати тих, хто боротиметься в Кременчуці за депутатський мандат.

 

Безумовно, на вибори піде нинішній нардеп від Кременчука Юрій Шаповалов. Його активно піарять новини міської комунальної телекомпанії та ряд видань. Натомість у противагу їм— новини телеканалу “Візит”, газета “Електорат” та біг-борди по місту, де вказується, що раніше він був членом фракції Партії регіонів.

 

Кременчуцький “Майдан” висунув у нардепи свого лідера Володимира Пилипенка, якого найчастіше в новинах згадує телеканал “Візит” та газета “Програма плюс”.

 

Щоправда, під час висунення майданівцями виникла колізія. Одразу після висунення Володимира Пилипенка на трибуну піднявся керівник Автозаводської організації «Свобода», депутат райради Олег Савченко. Він заявив, що не має нічого проти кандидатури пана Пилипенка, але раніше на Раді «Майдану» була висунута його кандидатура - кандидатура Олега Савченка.

 

Володимир Пилипенко, вступайте у «Свободу», і ми вас підтримаємо 100%. Ви і сьогодні помічник нардепа від «Свободи» Юрія Бублика. Давайте обговорювати кандидатури, - запропонував пан Савченко.

 

Але і це ще не все. На цих же зборах активіст Юрій Жоган запропонував Володимиру Пилипенку зняти свою кандидатуру на користь заарештованого директора “Візиту” Олександра Мельника. Хто стане і чи стане хтось єдиним кандидатом від “Майдану”, згодом покаже час.

 

Проте з біг-бордів єдиним кандидатом від демократичних сил себе вже називає лідер місцевого осередку “УДАРу” Сергій Перепел. По місту з’явилися численні біг-борди з його фотографією та випуск газети “Електорат”, де він обіцяє зупинити Біланівську катастрофу.

 

Сам Сергій Перепел заявив “Телеграфу”, що “як скаже партія, так він і вчинить” - йти чи не йти кандидатом у нардепи. Поки ж він працює в місті як громадський діяч.

 

Не виключено, що від ”Батьківщини” кандидатом у нардепи стане лідер місцевого осередку партії, депутат міської ради Дмитро Кравченко.

 

Я не виключаю, що буду балотуватися. Це має вирішити партія,- каже Дмитро Кравченко і обіцяє остаточно визначитися найближчими днями.

 

В політичному бомонді міста кажуть, що ймовірними кандидатами також можуть бути громадський діяч, екс-керівник місцевого УБОЗу Руслан Крахмілець і хтось зі представників партії “Рідне місто”, яку асоціюють з почесним президентом благодійного фонду “Джерело Дніпра” Володимиром Матициним.

 

Крім того, не виключено, що на фінішній прямій можуть з’явитися й інші гравці — екс-нардепи Григорій Омельченко чи Віктор Терен, або ж хтось із команди Костянтина Жеваго.

 

№37 газети "Кременчуцький Телеграф" від 11 вересня

Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх