Кременчуцький боксер Сергій Радченко нокаутував суперника на останніх секундах бою

28.04.2017, 14:30 Переглядів: 6 999

Кременчуцький боксер Сергій Радченко нокаутував суперника на останніх секундах бою

Двоє кременчуцьких боксерів Сергій Радченко та Артем Карпець провели поєдинки в рамках вечора боксу

Кременчуцький боксер Сергій Радченко здобув шосту перемогу на профі-ринзі. Сергій провів 4-раундовий бій у важкій вазі (до 90,7 кг крузервейт) з Богданом Зливком. Вперше на професійному ринзі кременчужанин здобув перемогу нокаутом на останніх секундах четвертого раунду. До цього бою Сергій готувався під керівництвом заслуженого тренера України Михайла Мельника у спортивному клубі "Легіон".

 

Вечір боксу відбувся 27 квітня у Києві, організований промоутерською компанією Sparta Boxing Promotions. Поєдинок Сергія Радченка з Богданом Зливком відкрив вечір боксу, на якому глядачі побачили 7 поєдинків.

 

Сергій з перших хвилин тримав суперника на відстані, не даючи зіграти на контрударах. Кременчуцький боксер наносив удари один за одним супернику то в голову, то в корпус.

 

Заключний четвертий раунд став лише формальністю. На останніх секундах Сергій Радченко відправив Богдана Зливко в нокаут.

 

Кременчуцький боксер Сергій Радченко нокаутував суперника на останніх секундах бою

 

Про враження від бою, про щасливі шорти та плани на майбутнє “Телеграф” поспілкувався з Сергієм Радченко.

 

- Сергію, які враження після бою?


- Задоволений, що поєдинок закінчився саме так. Шкода суперника. Добре, коли закінчуєш достроково, але головне, щоб ніхто при цьому сильно не постраждав. Сам бій пройшов за планом, особливо кінцівка - на 100%. Як планували до 4-го раунду проробити та зробити завершальні акорди.

 

- На перший погляд здалося, що для тебе цей бій пройшов на одному диханні. Чи дійсно бій був легким?


- Ну назвати легким бій не можна. Все залежить від того, як ти боксуєш, як підготуєшся до бою. На цей бій я готувався по-іншому. Богдан ні чим не гірший за попередніх суперників, того ж Івана Лисицю з яким боксував останній бій восени.

 

 

- Дякую за підтримку мережі магазинів "Українські ковбаси", які завжди допомагають у підготовці зборів та проведенні боїв. А також лікарям та керівництву ПП "ЛДЦ "Арніка плюс", які завжди під час підготовки та в час між поєдинками надавали допомогу на високому рівні. Така кваліфікована підтримка необхідна для кожного професійного спортсмена.

 

- Сергію, ти на бій виходив під композицію Will Smith – Miami, чому саме вона?


- Мені багато пісень подобається Will Smith. Особливо пісня “Маямі”. Тим паче вона позитивна, ще й асоціюється з поїздкою до табору Володимира Кличка, який проходив у Маямі в 2015 році. Ще й цього дня друг їздив до посольства Америки, тому вирішив обрати саме цю пісню.

 

 

- Чому ти вирішив змінити свої щасливі червоні шорти на інші?


- Я раніше в них боксував, тільки того запису бою немає. На цей бій вийшов у нових чорно-синіх боксерках. Вибір шортів та боксерок у день бою залежить від настрою. Перед поєдинком викладаю, які у мене є й обираю:)

 

- Які плани на майбутнє?


- Найближчий тиждень планую відпочити та набратися сил. Планував поїхати на спаринг до Кудряшова, який проведе матч-реванш з Дуродолою або допомогти Криштофу Влодарчику в Польщі. Але отримана травма в останньому ударі внесла свої корективи. Рука трохи опухла. Зараз хочу відновитися і якнайшвидше готуватися до наступного бою. Але на жаль, не знаю коли буде наступний бій. Це залежить від мого менеджера, у якого невеличкі складності з спонсорською підтримкою. Він якраз шукає таких спонсорів для сумісної співпраці. 

 

Кременчуцький боксер Сергій Радченко нокаутував суперника на останніх секундах бою

 

В іншому поєдинку кременчуцький боксер Артем Карпець (21-5, 6 КО) поступився супернику. Нашому боксеру не вдалося протриматися весь 8-раундовий бій з досвідченим Станіславом Скороходом (13-1, 10 КО), який минулого року успішно провів поєдинки не лише в Україні, а й у США з Хакімом Брайантом.

 

Після дворічної перерви Карпець повернувся на ринг, перемігши польського боксера. Далі була невдала серія з 4-х поєдинків. В одному з останніх боїв Артем програв поляку. Після 5 раунду, через розсічення брови, кременчужанин закінчив поєдинок.

 

 

Ось і цього разу Артему не вдалося до кінця довести бій. Двобій тривав 4 раунди за невеликої переваги Станіслава Скорохода. Під час бою Артем зіштовхнувся головою з Станіславом, в якому кременчужанин отримав розсічення. У кутку нашого боксера прийняли рішення не продовжувати бій, щоб не посилювати розсічення. Таким чином рефері зарахував технічний нокаут кременчуцькому боксеру після 4-го раунду.

 

Кременчуцький боксер Сергій Радченко нокаутував суперника на останніх секундах бою


Результати інших боїв:


Арам Фаніян, Україна (10-0, 1 КО) - Золтан Сабо (15-6, 6 КО)

8-раундовий бій у першій напівсередній вазі (до 63,5 кг). Перемога Фанія одноголосним рішенням суддів.


Карен Чухаджян, Україна (10-1, 4 КО) - Азамат Ергашев, Узбектістан (6-3, 6 КО) 8-раундовий бій у напівсередній вазі (до 66,7 кг). Перемога Чухаджяна технічним нокаутом в четвертому раунді.


Хусейн Байсангуров, Росія (10-0, 8 КО) - Артем Айвазіді, Україна (10-5-1, 5 КО) 8-раундовий бій у напівсередній вазі (до 66,7 кг). Перемога Басангурова, Айвазіді відмовився продовжувати бій після третього раунду.


Андрій Великовский, Україна (9-1, 4 КО) - Іван Міненко, Україна (0-1-1, 0 КО). 6-раундовий бій у першій середній вазі (до 69,9 кг). Перемога Великовского технічним нокаутом у четвертому раунді.


Раміль Гаджієв, Україна (4-1-1, 3 КО) - Георгій Хулелидзе, Грузія (9-6, 2 КО)

6-раундовий бій у середній вазі (до 72,6 кг). Перемога Гаджиєва технічним нокаутом в першому раунді.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх