Історія, музика, раллі та Шевченко: спекотні серпневі фестивалі

13.08.2016, 08:35 Переглядів: 3 772

Історія, музика, раллі та Шевченко: спекотні серпневі фестивалі

Серпень уже у розпалі! А це означає, що настав час для незабутніх фестивальних поїздок, нових знайомств, безсонних ночей біля багаття, якісної музики, позитиву і безмежного драйву. Куди поїхати в останній місяць літа? Уже минули «Z-Games», «Бандерштат» і «Стопудівка», але попереду ще багато цікавого. Ми підібрали для Вас найгарячіші серпневі фестивалі.

Мотофестиваль «МОТОБРАТ 2016»

Історія, музика, раллі та Шевченко: спекотні серпневі фестивалі

Дата проведення: 12 серпня - 14 серпня

Місце проведення: Дніпропетровська обл., Новомосковський район, с. Орлівщина, вул. Острівна, 5, турбаза "Островок"

Категорія: мото, музика, екстрим

Поточна вартість квитка: чоловікам - 200 грн, жінкам – 100 грн, жінкам на байку – безкоштовно.

Проживання: безкоштовний кемпінг

 

У програмі: жива музика, нескінченні конкурси, смачні страви від одного з кращих шеф-кухарів Дніпра, майстер-класи, спортивні змагання, дегустації, квести, мото-колона, нічний кінотеатр байкера ... і багато-багато іншого.

 

VIII Молодіжний open-air фестиваль «GreenCity Fest 2016»

Історія, музика, раллі та Шевченко: спекотні серпневі фестивалі

Дата проведення: 12 серпня - 14 серпня

Місце проведення: Дніпропетровська обл., м. Зеленодольськ, паркова зона, пляж

Категорія: музика, мистецтво, спорт, екстрим

Поточна вартість квитка:  0 грн, безкоштовно.

Проживання: безкоштовний кемпінг або в хостелі (за попередньою реєстрацією).

 

GreenCity Fest - фестиваль музики, спорту і мистецтва, який поєднує в собі унікальні старовинні козацькі традиції і сучасні ноу-хау.

Гостей чекає багато цікавинок: літературні читання сучасної української поезії та прози, ярмарок народних майстрів, фестиваль вуличної їжі, авторський етно-квест «Скарби нації», козацькі розваги, фестиваль фарб @made in Ukraine@. Можна стати героєм музичного кліпу або фільму про фестиваль, взяти участь в шоу талантів або спробувати себе в ролі цікавого персонажа, стати королем чи королевою фестивалю. Незмінними будуть змагання з пляжного волейболу, стрітболу, футболу, а також спорт на воді.

Музичне наповнення буде різноманітним - унікальні народні колективи, сучасні джазові виконавці, молоді рок-групи і альтернативна DJ-музика.

 

 Фестиваль-інтенсив «Час Дзен»

Історія, музика, раллі та Шевченко: спекотні серпневі фестивалі

Дата проведення: 13 серпня - 14 серпня

Місце проведення: м. Київ

Категорія: музика, мистецтво, спорт, екстрим

Поточна вартість квитка:  525-1400 грн

Проживання: комфортні номери для проживання далеко від міської суєти

 

Літній Фестиваль «Час Дзен» буде присвячений мистецтву польоту як образу буття! Він поєднує в своєму просторі красивий, радісний відпочинок для розуму, тіла, а також користь для душі!

Тут вас чекає 2 дні повного перезавантаження внутрішнього стану і відпочинку, а саме: майстер-сесії від кращих експертів свого напрямку (психологія, бізнес-технології, альтернативна медицина, тілесні практики, арт-терапія та ін.), ексклюзивні онлайн-включення від всесвітньо відомих Майстрів, територія масажу, майданчик для знайомств, заняття для дітей, акустична музика, спонтанний танець, кіно зі змістом, здорова їжа і напої, upgrade-гри, фаєр-шоу та багато іншого.

  

Рок-фестиваль «Молот»

Історія, музика, раллі та Шевченко: спекотні серпневі фестивалі

Дата проведення: 13 серпня

Місце проведення: Житомирська обл., с.м.т. Лугини, футбольне поле, стадіон

Категорія: музика, мото

Поточна вартість квитка:  10 грн (кошти на розвиток фестивалю)

Проживання: безкоштовний кемпінг

 

Цього року захід відбудеться вже в четверте. У програмі: заїзд байкерів, конкурси та флешмоби, козацький куліш, організоване наметове містечко, виступи вітчизняних рок-гуртів.

 

Історико-культурний фестиваль «Билини Древнього Києва IX – XI століть»

Історія, музика, раллі та Шевченко: спекотні серпневі фестивалі

Дата проведення: 13 серпня – 14 серпня

Місце проведення: с. Копачів, Обухівський район, Київська область (недалеко - 34 км від Києва), «Парк Київська Русь»

Категорія: історія, етно

Поточна вартість квитка: дітям шкільного віку - 50 грн, для пенсіонерів і студентів - 80 грн, для дорослих - 80 грн (зі знижкою), дошкільнятам, інвалідам, ветеранам, АТОвцям - безкоштовно.

Проживання: безкоштовний кемпінг

 

На фестиваль "Билини Древнього Києва IX – XI ст." традиційно приїжджають учасники клубів історичної реконструкції з усіх куточків України та з інших країн. Вони розташовуються табором за стінами Київського Дитинця, і на кілька днів місто оживає у прямому сенсі слова. Його наповнюють усіма можливими смислами учасники фестивалю. Так вони ходять в історично достовірному одязі, у таборі дотримуються правил прадавніх часів у побуті – готують на вогнищі, не вживають продуктів, яких не було за часів Древньої Русі, облаштовують намети максимально достовірно, сплять на сіні.

Також реконструктори запросять вас зіграти у прадавні рухливі древні ігри – лапту, кубб, чи настільні ігри – тавлеї та інші. Окрім того, вас чекають такі прадавні заняття, як стрільба з лука, катання на конях.

 

 

Фестиваль Тараса Шевченка «Ше.Fest»

Історія, музика, раллі та Шевченко: спекотні серпневі фестивалі

Дата проведення: 13 серпня – 14 серпня

Місце проведення: с. Моринці, Звенигородський район, Черкаська область

Категорія: музика, історія, мистецтво

Поточна вартість квитка:  150 грн

Проживання: безкоштовний кемпінг

 

На малій батьківщині Великого Тараса присвячений Шевченкові захід приводять уже третій рік поспіль. Цього разу з нагоди 25-річчя Незалежності України фестиваль відбудеться під гаслом «Твоя незалежність».

 

Традиційно в межах фестивалю діятимуть: музична сцена, просвітницька галявина, майстер-класи, ярмарок майстрів, дитячий майданчик та ще низка мистецьких дійств. Участь у події візьмуть провідні українські музичні гурти, знані поети, письменники, художники та інші митці. Слід зазначити, що Ше.Fest залучає до участі лише україномовних виконавців, адже однією з цілей заходу є популяризація власне української музики. Зокрема, на фестивалі звучатимуть і різножанрові композиції на вірші Тараса Шевченка.

 

Опішнянський Фестиваль Натуральної Їжі

Історія, музика, раллі та Шевченко: спекотні серпневі фестивалі

Дата проведення: 14 серпня

Місце проведення: Полтавська обл., смт. Опішня, вул. Ватутіна 15, «ЕтноОб’єднання Старий Хутір»

Категорія: кулінарія

Поточна вартість квитка:  75 грн (у вартість квитка входить: чотири різновиди сирників, “крупці”, коктейлі з дикоросів, овочеві салати). При наявності з собою велосипеда на фесті знижка -70%: 45 грн. Дітям до 6 років і АТОіцям – безкоштовно.

Проживання: безкоштовні обладнані кемпінг-зони

 

Відвідавши фестиваль, ви спробуєте сирники, крупці, узвари, трав’яні чаї та багато-багато інших страв. А також на власні очі побачите розмаїття українських екологічно чистих овочів, фруктів, молокопродуктів тощо!

 

 

У програмі: дегустація страв від українських фермерів-сироварів, хліборобів, виробників м’ясних продуктів, овочів та фруктів; урочисте відкриття перепелиної ферми; майстер-класи для дітей та дорослих (створення сирних коників, розпис медяників, виготовлення глиняних свищиків, народної ляльки тощо); презентація науково-пізнавального фільму, веселощі та танці.

 

Сорочинський ярмарок 2016

 Історія, музика, раллі та Шевченко: спекотні серпневі фестивалі

Дата проведення: 16 серпня – 21 серпня

Місце проведення: с. Великі Сорочинці, Миргородський район, Полтавська область

Категорія: етно, музика, танці, кулінарія

Поточна вартість квитка:  0 грн, безкоштовно

 

Цьогорічний ярмарок присвячується 25-й річниці Незалежності України і буде проходити під гаслом «Розквітає ярмарок – квітне Україна!»

На “Сорочинському ярмарку” виступи творчих колективів межують з запальними танцями та дискотеками, концертами за участю відомих естрадних зірок, різноманітні майстер-класи з народних ремесел співіснують пліч-о-пліч з сучасними атракціонами та забавами, а шедеври сотень народних майстрів складають гідну конкуренцію сучасним товарам фірм-виробників.

 



Окрім того, Ви матимете унікальну можливість поспілкуватися з Миколою Гоголем та персонажами його безсмертних шедеврів Хіврею, Черевиком, Афанасієм Івановичем та іншими. А про численні кафешки та ресторанчики годі й казати. Життя на Сорочинцях вирує від світанку до смеркання, не затихає і вночі. І кожен напевне знайде собі щось до душі.

Вперше на Національному Сорочинському ярмарку українські зірки:

16.08.2016 р. - Оля Полякова

20.08.2016 р. - Олег Винник

В церемонії урочистого відкриття Національного Сорочинського ярмарку 16.08. 2016 р. традиційно бере участь Національна заслужена капела бандуристів імені Г. І. Майбороди

 

Фестиваль ЗАХІД 2016

Історія, музика, раллі та Шевченко: спекотні серпневі фестивалі

Дата проведення: 19 серпня – 21 серпня

Місце проведення: територія готельно-відпочинкового комплексу Чарівна долина в Родатичах, неподалік від Львова

Категорія: музика

Поточна вартість квитка:  770 грн

Проживання: платний (200 грн на 3 дні з людини) та безкоштовний кемпінги

 

ЗАХІД - фестиваль, що проводиться з 2009 року на Львівщині. У цьому році подія збере найкращі українські, білоруські, молдовські, австрійські, американські гурти (Crystal Castles (CAN), Enter Shikari (UK), The Misfits (USA), Oomph! (GER), DevilDriver (USA), Emmure (USA), We butter the bread with butter (GER), Jamala, Vivienne Mort, Brutto, Noize MC (RU), Воплі Відоплясова, Zebrahead (USA), Zdob si Zdub (MD), Onuka). Проте незмінною залишається основна програма та ідея підтримки українського мистецтва та культури.

 

Інтерактивний сімейний фестиваль «Ditland Fest»

Історія, музика, раллі та Шевченко: спекотні серпневі фестивалі

Дата проведення: 20 серпня

Місце проведення: ВДНГ, Київ, вул. Академіка Глушкова, 1, Сад бажань

Категорія: діти

Поточна вартість квитка:  100 гривень. Дітям до 14 років – безкоштовно. Всі активності на Фестивалі включені у вартість вхідного квитка.

 

«Ditland Fest» - це інтерактивний сімейний фестиваль, на якому можна не тільки весело, але і з користю провести час всією родиною. Відвідавши фестиваль, ви не тільки проведете дуууже весело час, але і заощадите 50 годин - тому що ваша дитина отримає тест-драйв мінімум 25 хобі відразу!

 

На фестивалі буде ще й шкільний ярмарок, адже не за горами 1-е вересня.

 

«Summer Music Color Fest»

Історія, музика, раллі та Шевченко: спекотні серпневі фестивалі

Дата проведення: 21 серпня

Місце проведення: м. Київ, Гідропарк

Категорія: холі, музика

Поточна вартість квитків: 0 грн, але фарба платна. 1 пакетик (100 гр) – 35 грн.

 

SUMMER MUSIC COLOR FEST - це суміш фестивалю Фарб Холі і пляжної вечірки, аналогів якої ще ніде нема! Якщо ти прийшов на пляж і бачиш різнокольорових осіб, що яро відриваються під потужні біти діджеїв, то ти потрапив на SUMMER MUSIC COLOR FEST!

 

Мега-імпреза «Козацька слава отамана Сірка - на крилах Незалежності»

Історія, музика, раллі та Шевченко: спекотні серпневі фестивалі

Дата проведення: 24 серпня – 26 серпня

Місце проведення: с. Грушівка, Дніпропетровська область

Категорія: етно, історія, мистецтво, спорт

Поточна вартість квитка:  0 грн, безкоштовно

 

«Козацька слава отамана Сірка - на крилах Незалежності» - це міжнародна мистецька мега-імпреза радикального кобзарсько-козацького змагання, декоративно-ужиткової, художньо-народної творчості та народних промислів.

 

У програмі:  козацький марафон, козацька регата «Чайки Сірка» на хвилях Каховського водосховища, виставка-продаж різноманітного краму, мистецьких доробок, козацький турнір, гарцювання на конях, футбольна баталія, показові фехтування козацькою зброєю, змагання із бойових козацьких мистецтв, в тому числі з бойового гопака, змагання «лава на лаву», показовий виступ призерів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), козацький «ДАРТС» (лучне змагання), міжнародне вітрильне змагання за маршрутом «Грушівка-Стамбул», виступи мистецьких колективів України та зарубіжжя,  представників молодіжної субкультури, фестивально-конкурсні змагання тощо.

 

Koktebel Jazz Festival

Історія, музика, раллі та Шевченко: спекотні серпневі фестивалі

Дата проведення: 26 серпня – 28 серпня

Місце проведення: Одеська обл., м. Чорноморськ, Центральний пляж

Категорія: музика

Поточна вартість квитка:  4 дні - 800 грн, один день – 250 грн

 

"Джаз Коктебель" - найбільший і найатмосферніший в Україні музичний опен-ейр, історія якого триває вже 14 років.

Учасниками музичного опен-ейру стануть: Submotion Orchestra (UK), The Bad Plus (USA), Blue Foundation (DK), Kadebostany (CH), Max the Sax (AT), Сергей Бабкин (UA), Tonbruket (SE), Garden City Movement (ISR), Beissoul & Einius (LT), The Erised (UA), Boom Pam (ISR), panivalkova (UA), 5 Vymir (UA), The Hypnotunez (UA) та ін.

 

Family Race Day

Історія, музика, раллі та Шевченко: спекотні серпневі фестивалі

Дата проведення: 27 серпня

Місце проведення: м. Київ, вул. Дніпрової Чайки, 16, автодром "Чайка"

Категорія: спорт, екстрим

Поточна вартість квитка: в день заходу - 150 грн, за попереднім продажем - 100 грн, дітям до 14 років – безкоштовно.

 

Шоу професійних пілотів на ралійних дрифтових спорткарах підкорить ваші серця!

У програмі: видовищні змагання з дрифту на професійному гоночному треку, Можливість покататися на спортивному Subaru, Mitsubishi або BMW з пілотом-профі, майстер-класи з контр-аварійного водіння від професійних гонщиків, футбол на автомобілях, змагатися між чоловічою і кінської силою (перетягування каната люди vs машина) та інше.

 

Музичний фестиваль «СХІД-РОК»

Історія, музика, раллі та Шевченко: спекотні серпневі фестивалі

Дата проведення: 27 серпня – 28 серпня

Місце проведення: м. Тростянець, Сумська обл., фортеця XVIII ст. Круглий Двір

Категорія: музика

Поточна вартість квитка:  350 грн

Проживання: безкоштовний кемпінг

 

«СХІД-РОК» унікальний тим, що проводиться в середині фортеці XVIII століття Круглий Двір. Раніше він був амфітеатром, тому таку акустику в Україні ще треба пошукати, а музика в прямому сенсі слова проходить крізь кожного.

На фестивалі дві сцени. Вже оголошений список учасників, серед яких: Our Last Night (США), The HARDKISS, Скрябін, O.Torvald, Роллікс, Überyou (Швейцарія), Fire Next Time (Канада) та інші.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх