Смерть біля школи: встановлені обставини загибелі 21-річної кременчужанки

10.08.2015, 11:15 Переглядів: 23 352

Смерть біля школи: встановлені обставини загибелі 21-річної кременчужанки

Затриманий співмешканець дає свідчення

21-річна кременчужанка померла від численних травм голови, гематом та ссадин на обличчі. Як повідомляє прес-служба міліції, до смерті дівчини причетний її 29-річний раніше судимий цивільний чоловік. Між співмешканцями на ґрунті ревнощів виникла сварка в одному із розважальних закладів міста. Там чоловік вдарив дівчину вперше.

 

«Коли дівчина зі своїм обранцем вийшла із бару, чоловік продовжував її бити. Від отриманих тілесних ушкоджень та гострої зовнішньої та внутрішньої кровотечі остання померла», - розповів Валерій Бевзюк, заступник начальника Кременчуцького міського відділу-начальник Крюківського відділу міліції.

 

З місця події правоохоронцями вилучено речові докази. Затриманий дає покази слідчим.

 

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 121 частиною 2 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

 

Нагадаємо, 9 серпня на території школи №19 знайшли тіло мертвої дівчини. Лікарі, прибувши на виклик, констатували смерть потерпілої на спортивному майданчику школи.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх