29 серпня бій Олександр Усик vs. Джонні Мюллер

26.08.2015, 15:09 Переглядів: 1 613

29 серпня бій Олександр Усик vs. Джонні Мюллер

У суботу, 29 серпня, Олександр Усик зустрінеться на ринзі з Джонні Мюллер. На кону - титул Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO у важкій вазі, що належить Олександру.

 

Суперник Усика Джонні Мюллер свій попередній поєдинок провів у червні цього року. Південноафриканець здобув перемогу над Матеушем Мастернаком роздільним рішенням суддів. В активі Джонні 25 поєдинків, 19 перемог, 13 з яких нокаутами. У послужному списку боксера титул WBC International Silver, також Мюллер кілька разів завойовував пояс Чемпіона Південної Африки.

 

У квітні цього року Олександр Усик успішно захистив титул у поєдинку з росіянином Андрієм Князєвим, який став спаринг-партнером Усика в рамках підготовки до поєдинку з Мюллером. Це буде восьмий бій Олександра на профі-рингу. Зараз українець посідає 2-й рядок рейтингу WBO, в той час як його суперник Джонні Мюлер перебуває на 15-й позиції у рейтингу.

 

Свій перший поєдинок на професійному рингу проведе срібний призер Олімпіади в Лондоні Денис Беринчик. Протистоятиме Денисові досвідчений боксер з Бельгії Тарік Мадні (19-8-1, 1КО).

 

Шестираундовий бій Беринчик - Мадні відбудеться у рамках суперлегкої вагової категорії (до 63,5 кг). Мадні 39 років, живе і тренується у Генті (Бельгія). У послужному списку бельгійця 28 поєдинків, 19 перемог. Відзначимо, що Таріку вже двічі доводилося перетинатися в рингу з боксерами з України - майбутнім претендентом на титул Чемпіона світу WBC Віктором Постолом і колишнім багаторазовим Чемпіоном Європи за версією EBU-ЕЕ Володимиром Кравцем.

 

Стійкий джорнімен Мадні багаторазово брав участь у затяжних поєдинках за різні регіональні титули і може похвалитися солідним досвідом протистояння відомим європейським суперлегковаговикам. Так, окрім вищезазначених Постола і Кравця, його суперниками ставали претенденти на титул чемпіона Європи (EBU) - француз Іван Менді й датчанин Каспер Брюун. Крайній бій Мадні провів у червні цього року. У цьому бою Тарік поступився технічним нокаутом володарю пояса WBC Baltic Silver - польському проспекту Міхалу Сироватці, який досі не знає поразок.

 

У андеркарді турніру в ринг вийдуть Заур Байсангуров, Олег Малиновський, Петро Іванов, Хусейн Байсангуров та інші.

 

Трансляція поєдинку о 20:30 на телеканалі "Інтер".

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх