Фанати "Карпат" та "Металіста" побилися з міліцією

23.08.2015, 20:44 Переглядів: 1 524

Фанати "Карпат" та "Металіста" побилися з міліцією

Клуби вибули з Кубку України

У Миколаєві ввечері 22 серпня, в середині другого тайму матчу 1/16 Кубка України з футболу між МФК «Миколаїв» і харківським «Металістом», на трибунах Центрального міського стадіону почалася бійка між харківськими ультрас і бійцями спецназу.

 

Почалося все з того, що харківські фанати запалили піротехніку, який заповнив їх сектор чорним димом. Оскільки такі дії на стадіоні заборонені, то бійці спецназу - спецроти міліції (екс- «Беркут») та батальйону «Миколаїв» - вирішили припинити дії харків'ян. Тим це не сподобалося, і між спецназом і ультрас почалася бійка - міліціонери схопилися за кийки і застосували силу до вболівальників. У підсумку спецназівці вивели з сектора за огорожу чаші стадіону близько 30 осіб.

 

 

«Вболівальники команди гостей, висловлюючи своє незадоволення результатами гри, почали порушувати громадський порядок. Громадяни запалили піротехніку та достатньо велику площу стадіону покрило чорним димом. На зауваження правоохоронців гості міста не реагували та вчиняли опір працівникам міліції, - пояснює прес-служба Миколаївської міліції. - Правопорушників було виведено за межі футбольних трибун та проведено с ними профілактичні бесіди».

 

За версією одного з харків'ян, один із силовиків нібито кинув щось в одну з дівчат-вболівальниць. Силовики цей факт категорично заперечують.

 

 

У цей день львівські «Карпати» в рамках 1/16 Кубку України у Кіровограді поступилися місцевій «Зірці» у серії післяматчевих пенальті. Таким чином львів’яни припинили боротьбу у турнірі.

 

На початку конфлікт виник між двома групами вболівальників, а вже згодом заспокоїти розлючених фанатів намагалася місцева міліція.

 

Як наслідок, на стадіоні було пошкоджено близько 30 пластикових сидінь, якими львів’яни відбивалися від правоохоронних органів. У відповідь міліція застосували проти львівських ультрас сльозогінний газ та гумові кийки.

 

Крім того, під час безладів була пошкоджена огорожа та бігові доріжки навколо футбольного поля. Також дісталося і стюардам, які охороняли порядок на секторах. Повідомляється, що 4 із них отримали опіки різного ступеня важкості.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх