"Динамо" і "Шахтар" увосьме битимуться у фіналі Кубка України

21.05.2015, 09:29 Переглядів: 1 199

"Динамо" і "Шахтар" увосьме битимуться у фіналі Кубка України

Матч відбудеться 4 червня у Києві

 

20 травня визначилися учасники вирішальної битви Кубка України. У ній ми побачимо українське "ель-класіко" між "Динамо" та "Шахтарем".

 

У матчі-відповіді 1/2 фіналу кияни розгромили донецький" Олімпік". Підопічні Сергія Реброва перемогли з рахунком 4:1. Кияни швидко вийшли вперед. Велозу скористався передачею Теодорчика, пробивши метрів з 13-ти. Півгодини потому другий гол "сконструювали" Беланда та Ярмоленко, Андрій прибрав захисника та увігнав сферу у сітку.

 

По перерві Велозу зміцнив домінування "біло-синіх", поклавши свій другий м'яч у матчі. А ось "Олімпік" зміг огризнутися: на 76-й хвилині Дитятьєв виграв верхову боротьбу після подачі штрафного і забив головою. Киянам таки судилося завершити матч розгромом. У компенсований час Ленс відгукнувся на навіс Віди.

 

Тож, динамівці впевнено крокують до "золотого дублю". Чемпіоном "Динамо" стало за два тури до кінця УПЛ.

 

 

"Гірники" зіграли внічию 1:1 із "Дніпром" та за загальним рахунком 2:1 пройшли далі. На 30-й хвилині Федорчук "запустив" Калініча, який промчав пів поля, вискочив на зустріч Пятову і переграв голкіпера "гірників". За загальним рахунком стало 1:1 і для команд все почалося спочатку.

 

У другому таймі "Дніпро" більше оборонявся. Найгостріший момент мав Степаненко, дальній постріл якого влетів у поперечину. На 76-й хвилині Канкава ззаду торкнувся спини Гладкого у карному майданчику, Сашко впав, і арбітр призначив 11-метровий. Луїс Адріано потужним ударом вколотив м'яч у сітку. У компенсований час Пятов виручив після удару з кількох метрів Калініча.

 

"Динамо" та "Шахтар" увосьме зустрінуться у фіналі національного Кубка. Перевага наразі за "біло-синіми" - 4 перемоги проти 3 у донеччан.

 

Крім того, команда Сергія Реброва може зробити "золотий дубль". Вихідними динамівці достроково виграли чемпіонат України.

 

Фінал Кубка відбудеться 4 червня на НСК "Олімпійський" о 21:00. 

 

Джерело: ТСН

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Дніпро"
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх