Завтра "Кремінь" зіграє офіційний матч з "НПГУ-Макіїввугілля"

27.03.2015, 17:22 Переглядів: 1 445

Завтра "Кремінь" зіграє офіційний матч з "НПГУ-Макіїввугілля"

"Синьо-білі" з бойовим настроєм очікують першої офіційної виїзної гри у 2015 році

28 березня стартує весняна частина чемпіонату України з футболу серед команд 2 ліги. Важко оцінити зиму для Кременя однозначно. З одного боку, втрачені справжні лідери колективу, з іншого - до заявлені досвідчені, перспективні, але ще не перевірені в справі гравці. Хоча в цілому боєздатність складу збережена, а фланги і опорна зона навіть посилені.

 

За час зимового міжсезоння команду покинули воротар Владислав Циганок, захисник Сергій Вовкодав, який перейшов в маріупольський "Іллічівець". Півзахисники Сергій Степанчук та Роман Фатій перейшли відповідно в "Гірник-Спорт" та "Кристал".

 

Головний тренер Кременя Сергій Свистун підсилив команду п'ятьма півзахиниками: Юрій Павлик ("Ворскла"-мол), Микита Жуков ("Олімпік" Петрівка), Віталій Собко ("Геліос" Харків), Сергій Алексанов ("Гірник-Спорт" Комсомольськ) та Олександр Логінов ("Сталь" Алчевськ).

 

Протягом лютого-березня "Кремінь" провів 9 товариських матчів, з яких 3 перемоги та 2 нічиї, це непоганий результат якщо враховувати, що кременчуцька команда провела спаринги з командами вищої та першої ліги.

 

За підсумками контрольних матчів зимового міжсезоння гравець "Кременя" Єгор Іванов у 10 кращих бомбардирів товариських зустрічей, забивши 7 голів у 5 матчах.

 

Для порівняння, Черкаський Дніпро в Туреччині провів двотижневий навчально-тренувальний збір у рамках підготовки до весняної частини чемпіонату України. У місті Белек зіграли з командами "Ентерпрайз" Пекін (Китай), "Каспій" Антау, "Анжайік" Уральськ (Казахстан) та "Камазава" Токіо (Японія). Провівши 9 переможних ігор з 14.

 

"Реал Фарма" Овідіополь провела найбільше товариських матчів - 23, в яких отримала 16 перемог. На сьогоднішній день гравці Овідіополя відстають від Кременя на 2 очки займаючи 4 місце в турнірній таблиці.

 

Турнірна таблиця контрольних матчів

Завтра "Кремінь" зіграє офіційний матч з "НПГУ-Макіїввугілля"

 

28 березня о 16:00 підопічні Сергія Свистуна на виїзді зіграють з НПГУ-Макіїввугілля. Доречі, 21 березня Макіївугілля вже зіграв офіційну гру перенесену ще з осені минулого року. В рамках матчу 16-го туру наші суперники програли «Скалі» Стрий з рахунком - 1:0.

 

Джерело: ua-football

 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх