У Кременчуці відбулися змагання з шахів

26.03.2015, 16:58 Переглядів: 1 450

У Кременчуці відбулися змагання з шахів

Відбулися чемпіонати Кременчука з шахів серед чоловіків, жінок та шкільних команд

Протягом березня у Кременчуці відбулися змагання з шахів серед чоловіків "Перша ліга -2015", жінок та команд загально-освітніх шкіл - "Біла тура", повідомляє федерація шахів Кременчука.

 

"Біла тура-2015"

 

19 та 20 березня 2015 року в приміщенні дзеркального залу "Центр культури і дозвілля" ПАТ "Укртатнафта" відбулися фінальні змагання з шахів "Біла тура-2015" серед збірних команд загальноосвітніх навчальних закладів Кременчука.

 

Участь в змаганнях брали переможці регіональних змагань: ЗОШ №1, ліцей №4, СШ №7, ЗОШ №12, ЗОШ №16, ЗОШ №17, ЗОШ №19, ЗОШ №23, ліцей №30.

Змагання серед команд, проводилися згідно Правил з шахів ФІДЕ за коловою системою, команди складались із 4 осіб, з них: 3 юнаки, 1 дівчина.

 

Після напруженої боротьби на перше місце вийшла команда ліцею №4, яка набрала 26 очок;на 2 очка менше здобула команда ЗОШ №17, одержавши друге місце; третє місце дісталось команді ЗОШ №12 (22,5 очка).

 

У Кременчуці відбулися змагання з шахів

 

Чемпіонат міста Кременчука серед чоловіків "Перша ліга -2015"

 

З 1 лютого по 15 березня пройшли турніри з шахів у дитячо-юнацькому клубі "Дебют" ОДЮК. У ньому взяли участь 12 шахістів міста, які боролися за право грати в Чемпіонаті міста "Вища ліга - 2015".Турнір проводився за коловою системою в одинадцять турів з контролем часу 90 хвилин на всю партію.

 

Призові місця розподілили між собою Віталій Норцов (9,5 з 11 очок), Микола Дружинін (9 з 11 очок) і Влодимир Довженко (7,5 з 11 очок) - вихованець клубу "Дебют", який завоював право брати участь у Чемпіонаті міста "Вища ліга -2015 ".

 

У Кременчуці відбулися змагання з шахів

  

Чемпіонат міста Кременчука серед жінок

 

У ньому взяло участь 8 шахісток. Турнір проходив за коловою системою з контролем часу 90 хвилин на всю партію. Варто відзначити, що чемпіонкою міста вдруге стала Галина Пустова, яка набрала 6,5 з 7 очок. Такий же результат показала і Лариса Ярова. Чемпіон визначився в додатковому матчі з двох партій з контролем часу по 15 хвилин на партію.

 

У Кременчуці відбулися змагання з шахів

Автор: Альона Душенко Джерело фото: федерація шахів Кременчука
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх