Допомога задля майбутнього

7.08.2014, 16:01 Переглядів: 844 Р

Допомога задля майбутнього В світлі останніх подій в Україні, коли землі діляться та ампутуються, а люди гинуть на передовій, все більш гостро постає питання про відсутність соціальної відповідальності. Навмисно створюється зайве напруження у суспільстві та будь-якою ціною переслідуються власні інтереси. Недарма говорять: «Кому війна, а кому мати рідна!». Це час коли не важливі слова. До уваги беруться лише вчинки. На сьогоднішній день, одним із найбільш дієвих підприємств Полтавщини в сфері гуманітарної допомоги постає ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів»

Ніщо людське не є чужим

 

Суспільно доступною є постійна турбота підприємства про малозабезпечені сім’ї, навчальні заклади, молодь і регіон в цілому. Наразі не менш важлива допомога військовим та постраждалим жителям, що перебувають у зоні проведення антитерористичної операції.

 

В той час, коли влада влаштовувала перемир’я, а бойовики продовжували бомбити кордони України, комбінат відмовився святкувати своє 42-річчя від дня заснування. Місто не побачило святкових феєрверків і пишних гулянь. Таке рішення прийнято з огляду на фактори важливості та першочерговості. Адже не витрачені гроші перерахували на допомогу батальйону спецпризначення «Полтава», до складу якого входять бійці з Хорольщини. За словами командира спецпідрозділу, минулого тижня частину з них направлено в зону АТО, решта залишається в Полтаві і готується до чергової ротації.

 

Кошти з дня народження стали не єдиною грошовою допомогою. Також закуплено необхідні засоби індивідуального захисту для бійців. Чисельний колектив комбінату підтримує та охоче долучається до діяльності керівництва. Представники від ПАТ «Хорольський МКК ДП» за власним бажанням взяли участь у здачі крові для можливої потреби військовослужбовців і цивільного населення зони військових дій. З особливим розумінням віднеслись до скромного поздоровлення замість гучних святкувань.

 

Керівники особисто відвезли до лубенського штабу сприяння руху «За єдину Україну» продукцію на допомогу батальйону добровольців «Азов», де задіяні хлопці з Лубенщини. Надано чергову допомогу жителям населених пунктів Донецької та Луганської областей, звільнених від терористів. На місцях вже знаходиться 10 тон продукції власного виробництва, до якої, на жаль, на сьогоднішній день не має доступу. З цього приводу ведуться активні переговори та пошук можливих шляхів вирішення.

 

Чекає на свою відправку підготовлена гуманітарна допомога для батальйону національної гвардії «Айдар». Триває безперервна співпраця між благодійними організаціями сходу країни та комбінатом на предмет допомоги дитячим будинкам та лікарням.

 

Допомога задля майбутнього 

Розвантаження гуманітарної допомоги від Хорольського комбінату на допомогу батальону "Азов". Штаб сприяння руху "За єдину Україну", місто Лубни.

 

 

Нова мітла по новому мете

Хорольський комбінат завжди мав міцний зв'язок з органами державної влади. За останні півроку співпраця вийшла на якісно новий рівень. Єдиний виробник дитячого харчування в Україні, що виробляє продукцію під брендом "Малиш", "Малишка", "Малютка", активно приймає участь у розвитку та підтримці соціальної сфери регіону.

 

Сюди можна віднести долучення до благодійних акцій, допомога малозабезпеченим громадянам та спонсорство різноманітних заходів місцевого значення. Як приклад, акція" Великодній кошик", мета якої патронат над багатодітними сім'ями. Генеральний директор Артем Кузьменко особисто привітав кожну родину та вручив подарунки - продукцію Хорольського підприємства. А наступного місяця Артем Кузьменко разом з приватним нотаріусом міста здійснив повторний візит до однієї з сімей з досить тяжкою долею. Цього разу родина отримала бойлер, мікрохвильову піч та іграшки, в яких потребувала. Також давня дружба поєднує Хорольський МКК ДП з Навчально-виховним комплексом міста, який знаходиться в одному мікрорайоні з комбінатом. Підприємство завжди відкликається на їх прохання. Тож до свята останнього дзвоника школярі отримали подарунок - нові світильники, які потрібні для оновлення класних кімнат.

 

Дана організація Хорольщини займає досить значну нішу в соціальній сфері міста. Під їх опікою така важлива структура, як очисні споруди стічних вод. Саме завдяки комбінату відбувається каналізація для очищення, знешкодження й знезараження стічних вод. Найближчим майбутнім планується вирішення питання з асфальтування мікрорайону.

 

Як новий рік зустрінеш, так його і проведеш

 

Ще на прикінці минулого року голова наглядової ради ПАТ «Хорольський молоконсервний комбінат дитячих продуктів» Володимир Анатолійович Почеп та генеральний директор Артем Васильович Кузьменко, взялись за вирішення досить важливого питання: допомоги діткам, що позбавлені материнського тепла, а отже й грудного вигодовування. Як результат короткочасних перемовин, вже в січні 83 малюка Кременчуцького обласного спеціалізованого будинку дитини отримали першу партію допомоги у вигляді сухих молочних сумішей «Малютки Premium». Наразі співпраця продовжується. Загалом за цей час Обласному будинку малютки надано більше тони продукції власного виробництва.

 

Перелік суспільної діяльності комбінату можна продовжувати безкінечно.

 

Хочеться зауважити, що всі ми прагнемо миру і спокою, вболіваємо за квітуче майбутнє України. Та часто таке вболівання не заходить далі слів. Не забувайте про необхідність допомоги та підтримки потребуючих, тим більше в такі нелегкі часи, ділом. Долучайтеся до життя міста, району, області, України в цілому. Беріть приклад та будьте прикладом для інших!

Автор: reklama
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх