Радикали на захисті прав простих громадян

20.08.2015, 17:16 Переглядів: 627 Р

Радикали на захисті прав простих громадян 

Кременчуцька Радикальна партія Олега Ляшка, на чолі з Дмитром Кавунником та адвокатом Олегом Биковим вже декілька місяців захищають жительку села Попівка, Онуфріївського району Антоніну Дерипаску, яку місцевий фермер вирішив виселити з власної хати

 

У 2007 році голова сільської ради села Попівка Тетяна Селигей продала земельний участок з розваленою хатинкою пенсіонерці за 5 тисяч гривень. Все відбувалось згідно закону: документ купівлі-продажу був оформлений правильно.

 

За 8 років проживання у цьому домі бабуся Антоніна зробила там ремонт, відбудувала все за власний кошт, вклавши у будиночок всю душу. Посадила садок, завела невелике господарство . Двір бабусі навіть отримав відзнаку як «Дім зразкового порядку». І це все при тому, що Антоніні вже 86 років!

 

У 2015 році до села Попівка приїхав фермер Жепко, який орендує землю біля цієї хати. Побачивши гарний будинок, ця людина, схоже, вирішила "віджати" його, бо він знаходиться у "зручному" місці, навколо зелені поля, озеро.

 

-- На мою думку, оскільки бабусю нікому було захистити, фермер та місцеві правоохоронні органи без особливих труднощів провернули сумнівну комбінацію з документами, - припустив Кавунник.

 

Радикали на захисті прав простих громадян

 

Знайшовши незрозуміло звідки з'явившихся «власників» дому, влада села почала судитись зі старенькою. В результаті першого засідання перемогла Антоніна Дерипаска, оскільки всі документи з купівлі-продажі у бабусі були законними.

 

Але Жепко не вгамувався. Невже це свідчить про жадібність та відсутність будь-якої моралі у людини?

 

На правах реклами

 

- Ми підозрюємо, що фермер якимось чином задобрив суддів, міліцію та прокурора Онуфріївського району, щоб все-таки обійти Закон та забрати у старенької її будинок, - припускає Дмитро Кавунник.

 

- Після суду Антоніна звернулась до кременчуцьких радикалів за допомогою. Не відкладаючи справи, ми разом з активістами Правого Сектору та адвокатом Олегом Биковим поїхали до Попівки. Біля двору бабусі вже була купа чиновників та невідомих людей спортивної статури, які насильницьким методом витягували жінку з власного будинку. Ми вжахнулись! - не може стримати емоцій Дмитро.

 

- Ми не дали образити Антоніну. Усіх вигнали з двору! Залишили з нею декілька наших активістів та поїхали до прокурора Ворони. Але на робочому місці його не застали. Прочекали марно декілька годин. На мою думку, працівники прокуратури попередили Ворону про наш візит, - розповідає молодий радикал.

 

Адвокат Олег Биков наразі продовжує юридично відстоювати права Антоніни Дерипаски. Пише запити до прокуратури, але поки що адекватної відповіді не отримав. Все що відповіли правоохоронні органи – «Це казки в стилі «Я ні в чому не винен!...» - як жартує Биков.

 

Нещодавно радикалам все таки вдалось «спіймати» прокурора Ворону майже біля його власного дому. Зустріч була неочікувана, розмова вийшла неплідна. Прокурор відхрестився від справи, все говорячи про те, що «був у відпустці». Ось і все.

 

«Так просто цю справу ми не залишимо! Радикали не дозволять статись такому беззаконню! Бабуся Антоніна залишиться жити у своєму будинку, який відбудувала!» - твердо заявляє Дмитро Кавунник.

 

Радикали на захисті прав простих громадян

 

Після неприємних зустрічей кременчужани заїхали у гості до самої жінки.

 

- Це неймовірно затишний та милий дворик, - кажуть активісти. -- Чистий, доглянутий. Викошена зелена трава, яблуньки, грушки. Пасуться кози. Великий город, засаджений усіма можливими овочами. Вибілений будиночок, викладена доріжка. Наче в дитинство потрапив, - захоплено розповідає Дмитро.

 

- Хіба можна допускати свавілля олігархів та влади? Це все не по-людськи. Ми зробимо все можливе для захисту Антоніни Дерипаски, але жінка залишиться у своєму домі!, - підкреслив радикал.

 

P.S. Історія ще не закінчилась. Наразі кременчуцькі радикали та адвокат Олег Биков тримають цю справу на особистому контролі.

 

На правах реклами

Автор: reklama
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх