Біг-борд тижня

19.01.2006, 19:01 Переглядів: 1 892
– заявив відомий у Кременчуці правдоборець, депутат міськради Валентин Стасюк. “ТелеграфЪ” поцікавився, чи висуватиме він свою кандидатуру у кандидати на посаду мера? Валентин Стасюк відповів так: “Ні! Я вирішив у мери не балотуватися. Немає в мене грошей, аби провести виборчу кампанію. Крім того, я – людина емоційна.

«Не піду я в мери!»

Фото: Дмитрий Бабец

“Немає в мене мішка грошей, тому й не сподобався я БЮТ!”
Вусатий  Стасюк зі своїм  вічним мегафоном та старезним  автомобілем – ця картинка вже стала знаковою для Кременчука.  Під час акцій “Повстань, Україно!” та “Україна без Кучми” депутат міськради і вічний опозиціонер Валентин Стасюк зі своїм вірним мегафоном  промарширував Кременчук з кінця у кінець, закликаючи народ до бою.
Здавалося б, куди податися зараз – під час парламентських виборів – депутату-вічному революціонеру? Звичайно ж, до політичного блоку, який цілеспрямовано позиціонує  себе, як найбільш революційний – до БЮТ (блок Юлії Тимошенко). Так товариш Стасюк і зробив – подався до кременчуцького осередку БЮТ. І вийшов йому там повний 'облом'. Не прийняли видатні революціонери до своїх лав ще одного видатного революціонера. Валентин Стасюк так прокоментував “Телеграфу” ці драматичні події:
– Дійсно, ходив я до БЮТу. Бо тепер, за новим законом, не можу висуватися на вибори, як самостійний кандидат, а маю йти від якоїсь сили. Куди ж іти, як не до БЮТ? Я в усіх акціях разом з Тимошенко участь брав – і в “Повстань, Україно!”, і в “Україні без Кучми”. Ну, я й прийшов до кременчуцького осередку БЮТ. Пояснив їм: 'Хлопці, я цьому місту сили віддавав, авторитет якийсь маю, прихильників маю, і за Кременчук вболіваю, тож давайте разом працювати! З Гуртовим, керманичем їхнім, говорив. З Надошею цілих три розмови мав, до Києва йому дзвонив (Олег Надоша – колишній мер Кременчука, нині – заступник керівника центрального виборчого штабу БЮТ, –  ред.). Пояснював йому – ти ж знаєш, я на місто працюю! Він обіцяв передзвонити. Тільки не сказав, у якому році. Я й з Тимошенко намагався зустрітися! Не вдалося. Так вони марудили мене сім тижнів. А потім дали відкоша. Сказали: 'Ми не можемо гарантувати тобі прохідне місце у списку'. Я цим хлопцям з БЮТу так і сказав: 'Де ви були, коли ми піднімали Україну проти Кучми? Хто про вас чув? Хіба ви ходили разом з нами на площу? А зараз ви вирішуєте, кого приймати, а кого випхати! Немає в мене мішка грошей, так і не потрібен я вам? Бачу, у вас, хлопці, особливі технології підбору кандидатів!'

P. S. Наразі Валентин Стасюк отримав запрошення від кременчуцького осередку “Нашої України”. І не лише запрошення, а й прохідне п’яте місце у списку кандидатів у депутати кременчуцької міськради. Прикольна вийшла п’ятірка – медіа-магнат пан Мельник, власник бензозаправок пан Сень, бізнес-вумен пані Добрик, викладач пан Урін, і революціонер пан Стасюк. Грамотно. З урахуванням фінансових інтересів одних, і романтичних уподобань інших.

Я буду мером!

Фото: Дмитрий Бабец

БЮТ висуває пана Матицина у мери Кременчука
15 січня у Полтаві пройшла  міжпартійна конференція обласних  осередків БЮТ та УСДП (Українська соціал-демократична партія). Голова полтавського обласного осередку БЮТ пан Петренко повідомив, що осередок висуває на посаду мера Кременчука пана Матицина – відомого кременчуцького бізнесмена. Пан Петренко зауважив, що днями ситуація з висуванням може змінитися. Але не пояснив, яким чином?

Я теж буду мером!

Фото: Дмитрий Бабец

Пан Надоша висуває власну кандидатуру у мери Кременчука.
Колишній мер Кременчука  (1998-2000 рр.) Олег Надоша  15 січня повідомив кореспонденту “Телеграфа”, що прийняв рішення балотуватися у мери Кременчука.  Пан Надоша  балотуватиметься у мери втретє. Вперше – у 1998-му, вдруге - у 2002-му.
Колишній мер повідомив, що презентує свій виборчий штаб на початку лютого. Поки ж прізвища членів його команди не розголошуються.  



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх