Голова Полтавської облради: федерація - це небезпека для країни

19.01.2006, 19:01 Переглядів: 1 888
Голова Полтавської обласної ради Володимир Гришко заявив про те, що він вийшов з Партії регіонів. Основною причиною цього кроку він назвав несприйняття ідеї федералізації України, з яким виступає Партія регіонів."Я не сприймаю ідею федералізації України. Я в 2002 році, в рік створення партії, ввійшов до її складу, тому що підтримував ідею партії про наділення регіонів великими повноваженнями, але не федералізацією.

Голова Полтавської обласної ради Володимир Гришко заявив про те, що він вийшов з Партії регіонів. Основною причиною цього кроку він назвав несприйняття ідеї федералізації України, з яким виступає Партія регіонів.'Я не сприймаю ідею федералізації України. Я в 2002 році, в рік створення партії, ввійшов до її складу, тому що підтримував ідею партії про наділення регіонів великими повноваженнями, але не федералізацією. Федерація - це небезпека для країни', - пояснив свою позицію Гришко.
У даний момент Гришко розглядає пропозиції від чотирьох партій, що запропонували йому членство у своїх партійних списках, аби потрапити до облради знову. Однак, назви цих партій Гришко уточнювати відмовився.
У середу, 18 січня інформагенція “Українськи новини” повідомила, що Володимир Гришко буде балатуватися до облради у списку соцпартії.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх