“Я буду говорити по-крупному!”

12.01.2006, 15:01 Переглядів: 1 741
сказав пан Янукович у Кременчуці. І невдовзі додав: “Мій недолік – я так і не навчився так красиво говорити, як вони...
Фото: Дмитрий Бабец

11 січня Кременчук відвідав лідер Партії Регіонів Віктор Янукович. Візит почав з міського ринку. Чи там до людей ближче, чи там атмосфера рідніша. Народ на ринку пана Януковича чекав. Кричав. Хапав за руки. Похапцем намагався розповісти сумні історії свого життя, поскаржитись на пенсії. Попросити. Ну, просто попросити – так прийнято. Пан Янукович кивав, посміхався, тиснув ручки дамам.
Поки дами кидалися до лідера з проханнями, грубі м’ясники хихотіли поміж собою, що треба було б прибрати сьогодні з продажу яйця – не дратувати мужчину.
Підзарядившись народною любов’ю на ринку, пан Янукович відбув на зустріч з другою партією народу, який чекав його біля ПК “Кредмаш”. Тут людей теж було багато. І вони теж кричали. І розмахували шарфиками з написом “Кременчук – Януковичу друг”.  Боже, Боже, що роблять? Роблять з Кременчука  нерозбірливого “всіхнього”  друга. Аджеза паном Януковичем приїде пані Тимошенко, потім пан Кравчук, потім інші, інші, інші. І всім Кременчук буде другом? На кожного наштампують шарфиків?
Біля палацу “Кредмаш” пан Янукович  виступив на тему “Гондурас у вогні!” – країна у небезпеці. Повідомив про мізерні пенсії і поспівчував.
Втретє пан Янукович виступив вже у великому залі “Кредмашу”. Знову розповів про мізерні пенсії, і Гондурас у вогні. Пригадав минулу виборчу кампанію. І  дивно так  висловився: “Я тоді не зміг узяти на себе відповідальність... вони...обіцянки давали, які неможливо виконати...”
Справді, дивно. Якщо тоді не зміг узяти на себе відповідальність, чому зараз бере? Що змінилося? Обіцянки, в усякому разі, залишились старі – хліба, видовищ, і пенсій!

P. S. На ринку журналісти “Телеграфу” запитали пана Януковича, кого він бачить мером Кременчука?  Пан Янукович не зміг назвати жодного кременчуцького прізвища. На допомогу він закликав голову кременчуцького осередку Партії Регіонів пана Салімона. Вдвох вони теж не спромоглися назвати кандидатуру мера. А також бажаних  членів міськради. Схоже, пан Янукович не надто знайомий з прізвищами кременчуцьких  соратників взагалі.



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх