Фотошарж

27.10.2005, 17:10 Переглядів: 1 871
Люди у політиці думають одне, говорять друге, а роблять третє. “ТелеграфЪ” пропонує читачам фотошарж з громадських слухань та невиголошені діалоги, які, цілком імовірно, могли б пролунати – коли б політики вміли говорити те, що думають..
Фото: Дмитрий Бабец

Андрій Коваленко (зліва):
– Спокійно, Микола Володимировичу! Тільки спокійно!
Роль буферу між знервованим мером та агресивно налаштованими організаторами заходу достойно виконав голова Крюківського райвиконкому Андрій Коваленко.

Фото: Дмитрий Бабец

На початку слухань до зали набилося близько 1300 кременчужан. Пенсіонерки розповідали, що їх запрошували – ходили по хатах. Вчителі Автозаводського району зізналися, що отримали наказ керівництва – прибути на слухання.

Фото: Дмитрий Бабец

Мер (посередині): 'Я говоритиму з народом зараз!'
Підполковник Гриценко (праворуч): “От-ставить!”
Підполковник Фещенко (зліва): 'Команди хапатися за мікрофон не було, рядовий Мер!'
Роль тамади на слуханнях поділили між собою підполковники Гриценко та Фещенко – обидва члени “Бойового братства”, яке патронує пан Матицин. На початку слухань браві підполковники аж занадто тисли на цивільного мера. Здавалося, ще хвилина, і пролунає команда: “Конвой на сцену!”  І, гупаючи чоботами, влетить конвойний взвод.

Фото: Дмитрий Бабец

- А-а-а-а-а-а!!! Ах, ви ж......!!!!
Народ на слуханнях отримав можливість безкарно лаяти владу. І лаяв від душі.

Фото: Дмитрий Бабец

Підполковник-артилерист (зліва) від імені народу ставить запитання меру. Підполковник – член “Бойового братства”, яке організовувало слухання. Громадянин, що поруч з підполковником, теж ставив запитання від імені народу. Для того, щоб стати народом, він навіть спустився з президії до зали. А потім знову повернувся до президії. Схоже, більшість запитань, поставлених “народом”, зініційовані самими організаторами слухань.

Фото: Дмитрий Бабец

Голова Автозаводського райвиконкому Володимир Коваленко (зліва) бігав туди сюди до кінця слухань. Спершу він тихенько сів у другому ряду президії – там зібралися “протестанти” – пан Куліченко, пан Лисенко, пан Борисов та інші. По ходу слухань Володимир Коваленко швиденько перебіг до першого ряду президії. І присів біля правої  руки підполковника Фещенка (на фото). Судячи з маневрів пана Коваленка, не залишається сумнівів, у чиїй команді він гратиме.

Фото: Дмитрий Бабец

Мер (праворуч): 'Що робить? Ну що мені робить?!'
Підполковник Фещенко (зліва): 'Здаватися, Миколо Володимировичу. Здаватися.
Ми, десантники, народ гостинний. Тим, хто нам здається, забезпечуємо гарячий чай, посилений пайок і нашу гостинність'.

Фото: Дмитрий Бабец

Ой, а хто це? А це пан Калашник. На громадських слуханнях він виконував роль “гиганта мысли, отца кременчугской демократии, особы, приближенной…ну, если не к императору, то к  Почетному гражданину Кременчуга г-ну Матыцыну». Як і незабутній Кіса Вороб’янінов, пан Калашник  надував щоки. І – вже від себе – ефектно задирав брови.  Така вона, міміка гігантів.

Фото: Дмитрий Бабец

Слухання затяглися майже на п’ять годин. Народ вилаяв мера. Втомився. І пішов вечеряти. Війна війною, а вечеря – за розкладом. Резолюцію слухань приймали у напівпорожній залі.

Фото: Дмитрий Бабец

- Хоч би допоміг хто додому дійти. Та де там. Поговорили і все.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх