Наш земляк Дмитро Золотухін призначений заступником міністра інформаційної політики

22.02.2017, 08:30 Переглядів: 3 378

Наш земляк Дмитро Золотухін призначений заступником міністра інформаційної  політики

Дмитро відомий громадською діяльністю та просуванням технологій збору даних у відкритих джерелах в інтернеті

Кабінет Міністрів України під час свого засідання 21 лютого ухвалив рішення призначити Дмитра Золотухіна заступником Міністра інформаційної політики України. Про це повідомляє інтернет-портал Міністерства інформаційної політики. А новопризначеного заступника міністра вітають числені друзі та поціновувачі його роботи у Фейсбук. Він написав у відповідь, що основним пріоритетом у його роботі буде забезпечення інформаційної безпеки. 

 

Дмитро Золотухін був секретарем Експертної ради при Міністерстві інформаційної політики України, безпосередньо займався розробкою Доктрини інформаційної безпеки, яка була схвалена на засіданні Кабінету Міністрів України 28 жовтня 2015 року та в подальшому схвалена на засіданні РНБОУ 29 грудня 2016 року, працював у громадському секторі, розвиваючи напрям медіа-грамотності та роботи з відкритими джерелами інформації, має досвід роботи в органах національної безпеки.

 

Зокрема, відомий його проект OSINT Academy для журналістів, блогерів, громадських активістів, представників прес-служб і всіх, хто створює і поширює контент з важливих для українського суспільства питань.

 

 

Дмитро Золотухін - наш земляк, деякий час працював у Кременчуці, потім приїздив навчати медіа-грамотності журналістів та громадських активістів на запрошення ГО "Європейський клуб". Вітаємо земляка та бажаємо успіхів у роботі!

Автор: Тетяна Донченко Джерело фото: http://mip.gov.ua
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

ВІДКРИТИЙ ДОСТУП:

Закон «Про доступ до публічної інформації» зобов'язує владу публікувати фінансову звітність, інформацію про закупівлі, про вільні земельні ділянки, оренді комунальних приміщень, про прийняті рішення, проекти. Це дає можливість кременчужанам контролювати владу, використання нею бюджетних коштів – наших з вами грошей, сплачених у вигляді податків.

Всупереч закону, частина інформації залишається закритою або публікується на сайті Кременчуцької міської ради з порушенням термінів. Ми хочемо домогтися, щоб влада неухильно дотримувалася закону. І будемо розповідати про те, що від нас намагаються заховати.

Кампанію «Відкритий доступ» у 2016-2017 роках журналісти реалізовували за підтримки МЗС Чехії у рамках програми Transition, неурядової організації NESEHNUTI і ГО «Європейський клуб».

Координатор проекту в «Кременчуцькому Телеграфі»:
Тетяна Донченко, 066-299-09-53
e-mail: t.donchenko88@gmail.com

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх