У Кременчуці санстанція фіксує відхилення бактеріологічних показників в морозиві, що знаходится в торгівельній мережі

25.05.2007, 12:05 Просмотров: 637
Під час планових перевірок, працівниками Кременчуцької міської санстанції були зафіксовані факти невідповідності морозива бактеріологічним показникам. «Першою й основною причиною відхилень від норм є порушення температурного режиму зберігання морозива, – каже завідувач відділенням гігієни харчування міської санстанції Наталя Прокопенко. – Спостерігаються навіть ситуації, коли продукція тане, а її потім знову заморожують – це неприпустимо»..

Під час планових перевірок, працівниками Кременчуцької міської санстанції були зафіксовані факти невідповідності морозива бактеріологічним показникам. «Першою й основною причиною відхилень від норм є порушення температурного режиму зберігання морозива, – каже завідувач відділенням гігієни харчування міської санстанції Наталя Прокопенко. – Спостерігаються навіть ситуації, коли продукція тане, а її потім знову заморожують – це неприпустимо».



 
0
Автор: konstantinov
Теги:
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, ВОЙДИТЕ или ЗАРЕГИСТРИРУЙТЕСЬ.
Ознакомьтесь с правилами комментирования.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.


Вверх