У Кременчуці висадять Литовську алею

13.12.2017, 13:48 Переглядів: 3 025

У Кременчуці висадять Литовську алею

2018 рік у Кременчуці стане Роком Литви

У Кременчуці 2018 рік стане Роком Литви, відповідний меморандум про співробітництво підписали мер Кременчука Віталій Малецький та Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс.

 

Меморандум про співробітництво в організації заходів проекту «2018 - рік Литовської Республіки в Кременчуці» передбачає обмін досягненнями у різних сферах.

 

За словами мера Кременчука незабаром наше місто має ухвалити договори з Алітусом для впровадження спільних проектів в освітянській, науковій, енергетичній, соціальній і творчих сферах, а також в частині розвитку молодіжної дипломатії. У церемонії підписання Меморандуму також взяли участь Міністр -Посланнік пан Гвідас Керушаускас і директор КП "Кременчук Інвест" Андрій Мельник.

 

У Кременчуці висадять Литовську алею


У рамках проекту планують: організація Асамблеї юних дипломатів, всеукраїнський конкурс рефератів з історії та культури Литовської Республіки, тематичні скайп-конференції, книжкові виставки,  історичної експедиції Литовської Республіки в Кременчуці, фотовиставка «Литовські краєвиди» в центральній бібліотеці для дорослих. 

 

Також заплановано проведення заходів (семінари, презентації, ділові зустрічі), направлені на розвиток економічної співпраці між бізнес колами Кременчука та Литовської Республіки. Відкриття на базі офісу КП «Кременчуцький центр міжнародних зв’язків та економічного розвитку міста «Кременчук Інвест» Кременчуцької міської ради міжнародного контактного центру імені Вітовта Великого. Та висадження Литовської Алеї в Кременчуці.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Прес-служба мерії Кременчука
Теги: Литва
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх