Як кременчуцький боксер змагався з суперником важчим на 40 кг

24.11.2017, 08:39 Переглядів: 3 872

Як кременчуцький боксер змагався з суперником важчим на 40 кг

Традиційна зустріч спортсменів «Легіону» відбулася у чисто чоловічій компанії

Клуб спортивних єдиноборств «Легіон» провів традиційну прес-конференцію. Цього разу зустріч відбулася у чисто чоловічій компанії - крім боксерів Артема Усика, Віталія Покуляка, дзюдоїстів Каро Марандяна, Андрія Бурдуна, тренерів Михайла Мельника і Василя Волошина були: почесний президент Володимир Матицин, мер Віталій Малецький та віце-мер Руслан Проценко.

 

Кременчуцькі боксери Артем Усик та Віталій Покуляк завоювали бронзові нагороди чемпіонату України.

 

 

Артем Усик у ваговій категорії до 91 кг переміг львів’янина Юрія Югаса та Костянтина Пінчука з Дніпра. У півфіналі кременчужанин програв Дмитру Лісовому з Вінницької області.

 

- Налаштовувався лише на перемогу, але так вирішили судді, мабуть, треба було бити сильніше. Може десь недопрацював. Будемо виправляти, - сказав Артем Усик.

 

 

Віталій Покуляк також завоював бронзу, але у ваговій категорії +91 кг. Напередодні Віталій став чемпіоном України до 22 років у Кропивницькому.


 

Тепер наш боксер залишив за бортом Роберта Жмурко та В’ячеслава Гаврилюка. У півфіналі Віталій поступився майбутньому чемпіону Ігорю Шевадзуцькому. Зазначимо, що різниця у вазі з суперником була близько 40 кг. Саме у цьому бою Віталій отримав травму правої руки, тому завершував бій лише однією рукою.

 

- Судді відали йому перемогу, хоча бій був рівним, - додав Віталій.

 

За словами тренера Михайла Мельника, збірна команда Полтавщини стала кращою в Україні, випередивши таких боксерських «монстрів» як Харківщина, Дніпропетровщина, Львівщина, Київщина.

 

- Віталій став дворазовим чемпіоном України. Зараз його відібрали на чемпіонат Європи, який відбудеться вкінці березня в Румунії, - прокоментував тренер.

 

Успіхів досягли й дзюдоїсти СК «Легіон» Каро Марандян та Андрій Бурдун, які виступили на Кубку України.

 

Каро Марандян став володарем кубка у ваговій категорії 66 кг. У фіналі Каро переміг сумчанина Василя Сампана.


- Готувався лише на перше місце. Провів п’ять зустрічей, у перших чотирьох впевнено переміг, а у фіналі спочатку програвав, а потім зміг відігратися, - розповів Каро.


Андрій Бурдун, який представляє Кременчук та Горішні Плавні, виступав також у ваговій категорії 66 кг. На жаль, Андрій поступився супернику за вихід у фінал.

 

- Налаштовувався на фінал, але трохи не вистачило, поступився супернику, добре що потім Каро помстився за мене у фіналі, - жартуючи говорить Андрій.

 

Тренер Василь Волошин додав, що з наступного року розпочинається відбір на Олімпійські ігри, який будуть проходити Каро Марандян та Єлизавета Каланіна. До речі, Єлизавета після операції відновлює сили й вже з наступного року приступає до посилених тренувань.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Прес-служба мерії Джерело відео: Ukrainian Boxing Federation
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх