Кременчуцький полісмен відправив суперника в нокдаун й отримав травму

22.11.2017, 07:05 Переглядів: 5 417

Кременчуцький полісмен відправив суперника в нокдаун й отримав травму

Кременчуцькі спортсмени привезли нагороди з Всеукраїнських змагань з кікбоксингу

З 16 по 19 жовтня в Києві українська федерація кікбоксингу ISKA та Український Союз Кікбоксингу провів велике свято єдиноборств, що вмістило в собі: IV Всеукраїнський фестиваль кікбоксингу WPKA, присвячений "Пам’яті Голодомору 1932-1933 років" та Чемпіонат України з кікбоксингу ІСКА серед дорослих. Змагання у спортивному комплексі Київського національного університету будівництва й архітектури зібрало близько 500 спортсменів з 18 областей України.

 

Кременчук, у складі збірної Полтавської області, представляли кікбоксери СК «Гермес» під керівництвом тренера Олега Скирти. 

 

Дорослі спортсмени боролися за право представляти Батьківщину на Чемпіонаті світу з кікбоксингу ІСКА 2018, що проходитиме з 2 по 6 травня 2018 року у Києві.

 

Результати змагань:

 

Данило Михайленко (2005 р.н., вагова категорія до 50 кг, учень ЗОШ №12) – І місце у розділі лоу-кік, ІІ місце у розділі фул-контакт.

 

Кременчуцький полісмен відправив суперника в нокдаун й отримав травму

В’ячеслав Андреєв разом з тренером Олегом Скиртою

 

В’ячеслав Андреєв (1999 р.н. і старші, вагова категорія до 71 кг, студент ІІ курсу КрНУ ім. Михайла Остроградського) – 1 місце у розділі К-1, третє місце – у розділі лоу-кік.

 

- Це перша перемога В’ячеслава на «дорослих» змаганнях, на яких кременчуцький спортсмен виконав норматив «Майстра Спорту України» і, що особливо приємно, увійшов до складу національної збірної команди України на чемпіонат світу з кікбоксингу ІСКА 2018, - зазначив тренер Олег Скирта. 

 

Кременчуцький полісмен відправив суперника в нокдаун й отримав травму

Полісмен Володимир Домащенко з тренером Олегом Скиртою


Володимир Домащенко (1999р.н. і старші, вагова категорія – понад 91 кг, представник Кременчуцької Національної поліції) - І місце у розділі орієнтал, ІІ місце у розділі лоу-кік.

 

- Команда СК «Гермес» планувала два золота для Володимира на даному чемпіонаті, але, дійшовши до фінальних поєдинків, в фінальному двобої у розділі К-1, який кременчуцький поліцейський виграв, відправивши у нокдаун свого суперника зі Львова в третьому раунді, отримав травму і не був допущений головним лікарем змагань до фінального двобою у розділі лоу-кік. Від себе, хочеться побажати, щоб якомога більше поліцейських нашого міста мали такі вміння і навички, як Володимир, - додав тренер. 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: СК "Гермес"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх