Голкіпер «Кременчука» вперше оформлює шатаут у матчі з «Динамо»

22.11.2017, 08:39 Переглядів: 2 493

Голкіпер «Кременчука» вперше оформлює шатаут у матчі з «Динамо»

Підопічні Олександра Савицького перемагають харків'ян 

21 листопада у Харкові «Динамо» приймав «Кременчук», про це повідомляє прес-служба УХЛ.

 

«Динамо» - «Кременчук» 0:4 (0:0; 0:1; 0:3)

Шайби: 0:1 Боєвих (Чернишенко - більш.), 32:18. 0:2 Костюк, 47:00. 0:3 Чернишенко (Алексанян-Петрович), 52:57. 0:4 Алексанян-Петрович, 58:40.

«Динамо»: Гурко (Поливянний); Лисин - Мартишко, Ступницький - Поддубний, Гребонкін - Шматько, Швоєв; Чердак - Халін - Олійник, Худяков - Максименко - Сиротенко, Ефремов - Хохлов - Куликов, Праведний, Семененко.

«Кременчук»: Власенко (Петленко); Роганов - Козачук, Наливайко - Боєвих, Горлушко - Савицький; Кривошапкін - Карпенко - Бойков, Чернишенко - Красильніков - Алексанян-Петрович, Чорний - Костюк - Поліщук, Крючонкін, Ефимочкін.

 

 

У першому періоді команди поперемінно атакували ворота одна одної, проте до справді небезпечних кидків справа не доходила. На 10-й хвилині Гліб Кривошапкин штовхнув на борт Максима Мартишка, який отримав серйозне пошкодження - його з льоду забрали на носилках.

 

 

Після цього темп гри дещо спав, і лише до середини другого періоду команди пожвавилися та стали показувати атакуючий хокей. На 33-й хвилині матчу рахунок відкрив Олександр Бойових, який реалізував чисельну перевагу своєї команди. Третій період став бенефісом «Кременчука» - спочатку Олексій Костюк перехопив шайбу після невдалої передачі виїхав за ворота голкіпера «динамівців», і відправив її в сітку. А через 6 хвилин, після чергової нереалізованої більшості харківської команди, кращий снайпер «Кременчука» Дмитро Чернишенко закинув свою 15-ту шайбу в сезоні. Крапку в матчі поставив Сергій Алексанян-Петрович, який пройшов «крізь» захисників і відправив ігровий снаряд у протихід Владиславу Гурко.

 

Таким чином, воротар «Кременчука» Віталій Власенко оформив свій перший шатаут в сезоні, що дозволило «городянам» наблизитися до «Білого Барсу» на відстань 4 очок в турнірній таблиці.

 

Турнірна таблиця

Голкіпер «Кременчука» вперше оформлює шатаут у матчі з «Динамо»

 

Свій наступний матч кременчужани проведуть проти «Донбасу» 24 листопада.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: УХЛ, XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх