У Кременчуці розшукують завідувача відділенням «Центру реабілітації» для учасників бойових дій та переселенців (доповнено)

21.11.2017, 11:25 Переглядів: 3 708

У Кременчуці розшукують завідувача відділенням «Центру реабілітації» для учасників бойових дій та переселенців

За довідками звертатися до територіального центру соціального обслуговування

У Кременчуці розшукують завідувача відділенням «Центру реабілітації» для роботи з учасниками бойових дій та внутрішньо переміщеними особами.


Основні вимоги:

  • громадянство України;
  • повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра;
  • стаж роботи за фахом – не менше 3-х років;
  • вміння працювати на комп’ютері в обсязі користувача програмного забезпечення.


Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається після співбесіди.

 

За довідками звертатися до територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Автозаводського району департаменту соціального захисту населення та питань АТО виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області за адресою: проспект Свободи, 130.

Графік роботи: понеділок - четвер з 8.00 до 17.15, п’ятниця з 8.00 до 16.00, обідня перерва з 12.00 до 13.00, телефон для довідок: 77-22-23.


Як стало відомо «Кременчуцькому Телеграфу», волонтер Наталія Сольона від посади керівника реабілітаційного центру відмовилася. Ще один кандидат, якого «сватають» на посаду Геннадій Тертичний повідомив:


- Як мені стало відомо, мерією був призначений тимчасово виконуючий обов'язки керівника до нового року, але хлопці обурені, що їх знову ніхто до уваги не ставить і повторюється ситуація як з Поляковим. Керівниками комунальних підприємств (КП), як показує практика, ставлять тих людей, кого захочуть в білому домі. Адже через КП будуть виділятися великі гроші з бюджету і не хотілося, щоб вони були використані не за призначенням. Хлопці запропонували мою кандидатуру, сказали, що мені довіряють і я займаюся їх проблемами вже давно, безкоштовно і без популізму. Щодо конкурсу, я від вас вперше почув. Добре, що він буде проходити й буде добре, якщо в ньому будуть брати участі й інші кандидати. Вибір повинен бути за учасниками АТО або хоча б прислухалися до їхньої думки. Керівник центру повинен бути незалежною людиною, безпартійною, яка об'єднає всіх учасників АТО, створить атмосферу, яка буде розслаблювати й надавати позитивний вплив, а не напружувати. Центр допомоги, я вважаю повинен бути в першу чергу, для учасників АТО, їх сімей та сімей загиблих. Учасники АТО, самі повинні будувати другий будинок для себе і керівник повинен їм в цьому допомагати, націлювати й прислухатися до їхніх побажань і думки. Я підготував програму, тут колесо не треба заново вигадувати, а прислухатися до думки фахівців, які вже займалися цим питанням і досвід таких країн як США, Ізраїль.

 

Серед кандидатів на посаду завідувача відділенням «Центру реабілітації» звучить ім'я бійця з полку «Азов» Дениса Прокоф'єва.

 

Денис розповів “Телеграфу”, що отримав юридичну освіту в Дніпропетровській юридичній академії, працював у Кременчуці в відділі боротьби з економічними злочинами. Після того, як до влади прийшов Віктор Янукович звільнився. З початком військових дій на сході України пішов добровольцем у складі полку “Азов”, в якому керував штурмовою мотопіхотною ротою.

 

- Близько місяця назад приїхав з сектору “М”. Зараз проходжу лікування. Хлопці, які тут намагаються зруйнувати корупційні шаблони влади запропонували мені очолити реабілітаційний центр. Є навички й освіта, чому б не допомогти. Хочу змінювати стару систему, тому починаємо з себе, - зауважив Денис Прокоф'єв. - Як деякі стверджують, я не є людиною влади.

 

У Кременчуці розшукують завідувача відділенням «Центру реабілітації» для учасників бойових дій та переселенців

На фото Денис Прокоф'єв

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх