«Кремінь» ставить жирну крапку в кінці року

18.11.2017, 16:55 Переглядів: 4 404

«Кремінь» ставить жирну крапку в кінці року

Кременчуцький клуб йде у відпустку в піднесеному настрої покинувши зону вильоту 

Сьогодні футбольний клуб Кремінь переміг Оболонь з рахунком - 2:1. На мажорній ноті футболісти з 20 листопада підуть у відпустку.

 

"Оболонь-Бровар" - "Кремінь" - 1:2 (0:2)

Голи: Слободян, 76 п - Янаков, 12; Ентін, 64 

Попередженя: Слободян, 90 - Ентін, 57

«Оболонь Бровар»: Ситников, Сартіна, Коваленко, Терєхов, Пінчук, Турчанов, Єременко (Улянченко, 74), Козак (Бовтрук, 71), Слободян, Гуськов, Корольчук. Запасні: Федорівський, Продан, Гурмак, Безуглий, Рябцев. Головний тренер: Валерій Іващенко

«Кремінь»: Олійник, Бичков, Ходуля, Ченбай, Ентін, Піскун (Саркісян, 74), Прошенко, Степанчук (Богданов, 29), Горват (Боровський, 64), Янаков (Авраменко, 57), Тимченко (Олійник, 71). Запасні: Онопко, Квачов. Головний тренер: Сергій Ященко.

 

 

Вже на 12 хвилині Кремінь повів у рахунку. Іван Янаков з-за меж штрафної пробив у дальній кут - 0:1. Кияни одразу кинулися відіграватися, загрозу нашим воротам створювали Слободян та Корольчук, але Олійник надійно зіграв у рамці. «Синьо-білі» також не збиралися відсиджуватися: Бичков, Тимченко, Степанчук та Богданов один за один дали попрацювати воротареві «Оболоні» Ситникову.

 

Після перерви «пивовари» тиснули на гостей створивши велику кількість навісів та прострілів. З подачі Іллі Ходулі Дмитро Ентін подвоїв рахунок. Гол киян прийшов на 75 хвилині, коли Боровський сфолив на Гуськові, Слободян реалізував пенальті розвівши м'яч та воротаря по різних кутах. Кияни намагалися зрівняти рахунок, але «Кремінь» витримав осад господарів. «Кремінь» здобуває першу перемогу в історії зустрічей з «пивоварами». Кременчуцький клуб йде у відпустку в піднесеному настрої покинувши зону вильоту. 

 

Головний тренер "Кременя" Сергій Ященко після матчу розповів "Телеграфу", що команда з понеділка, 20 листопада йде у відпустку. 

 

- Грали добре, налаштувалися на суперника, було бажання. Відчувалося, що остання гра і ми знаходимося у небезпечній зоні, тому необхідно своєю грою здобувати очки і підійматися з низу турнірної таблиці. Хлопці налаштувалися та виконали майже практично всі настанови. Так були помилки, відчувалася втома, але дотримали і завоювали три "золотих" очки. 

 

Щодо відпустки команда йде з 20 листопада. Потім будемо вирішувати долю кожного гравця після того як будемо знати ситуацію навколо клубу, вже після цього можна казати про відрахування та підсилення команди. 

 

 

- Яка ситуація з перевіркою гравців на поліграфі? 

- Так, повинні були перевірити, але виникли невеликі труднощі, адже такий апарат знаходиться лише у поліції Полтави. Через форс мажор прийшлося відкласти. Андрій Дмитрович (директор МФК "Кремінь" Андрій Недяк - ред.) сказав, що доведе цю справу до кінця як тільки буде можливість.  

 

Коментарі тренерів після матчу:

 

 

 

Результати та анонс 22 тура, 16-18 листопада

«Інгулець» - «Нафтовик-Укрнафта» - 2:0

«Гірник-Спорт» - «Балкани» - 1:0 

«Рух» - «Авангард» - 2:0

«Волинь» - «Арсенал» - 1:3

«Оболонь-Бровар» - «Кремінь» - 1:2

«Миколаїв» - «Суми» - 0:0

«Геліос» - «Черкаський Дніпро» - 1:3

«Полтава» - «Жемчужина» - 3:0

«Колос» - «Десна» - 0:1 

 

Турнірна таблиця

«Кремінь» ставить жирну крапку в кінці року

Автор: Альона Душенко Джерело фото: "Оболонь-Бровар" Джерело відео: BROVAR TV
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх