У золотому матчі «Кредмаш» переміг «лисиць»

15.11.2017, 07:35 Переглядів: 2 727

У золотому матчі «Кредмаш» переміг «лисиць»

Переможця серед волейболістів визначали протягом 10 днів

10 листопада завершився Кубок ПрАТ «Кредмаш» з волейболу. Участь у змаганнях з 1 по 10 листопада взяли 4 команди: ПДМН, Маяк, Кредмаш і Фокс.

 
Після кругового турніру визначилися фіналісти Кубку та ті, хто боровся за бронзові нагороди. У боротьбі за третє місце змагалися команди Маяк і ПДМН. Матч завершився з рахунком 3-0 (25:23; 25:20; 25:16) на користь ПДМН.


У першому матчі ВК ПДМН посилив склад, в порівнянні з груповим етапом. Перша партія пройшла в рівній боротьбі, але в кінцівці партії сильнішими виявилися нафтовики з мінімальним рахунком 25-23. Показуючи видовищну гру, обидві команди проявили величезну волю до перемоги, але сильніше в інших двох партіях виявилися волейболісти з ПДМН 25-20 і 25-16 відповідно.

 

Ще більш видовищним був фінальний матч. Захопивши ініціативу з початку першого сету, Фокс довів його до перемоги 25-9. Помінявшись майданчиками, Кредмаш впевнено виграє другу партію 25-16. Третя партія пройшла в безкомпромісній боротьбі. Початок партії «лисиці» виграли, але проявивши спортивний характер, машинобудівники змогли відіграти різницю в рахунку і виграти на балансі 27-25. Четвертий сет потужно почав Кредмаш і мав по ходу партії майже 10-очкову перевагу, але Фокс взяв два тайм-аути, приспав пильність машинобудівників і майже зрівняли рахунок. Беручи очко при подачі суперника в кінці партії, як і два роки тому, кубок взяли кредмашівці.

 

Матч за 1 місце Кредмаш-Фокс 3-1 (19:25; 25:16; 27:25; 25:22)

 
Кращими в своїх амплуа стали:

  • Кращий захисник - В'ячеслав Воєвода (Кредмаш)
  • Кращий нападник - Олег Одновол (Кредмаш)
  • Кращий блокуючий - Олександр Супрун (Фокс)
  • Кращий сполучний - Олександр Рокитний (ПДМН)
  • Кращий спортсмен, що подає - Роман Больбот (Кредмаш)

 

- Всі показали хороший атакуючий волейбол, і кожна з команд могла зайняти будь-яке з призових місць. Головне, що команди вже третій рік поспіль дарують собі та глядачам справжнє свято волейболу, і пропагують здоровий спосіб життя. Хочу також подякувати фірмі «Ілона» та профсоюзному комітету ПрАТ «Кредмаш» за допомогу та призи, - зазначив організатор турніру та тренер команди «Кредмаш» Віталій Савельєв.

Теги: волейбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх