«Кременчук» переміг «вовків» у їх лігві

15.11.2017, 21:15 Переглядів: 2 251

«Кременчук» переміг «вовків» у їх лігві

Кременчуцькі хокеїсти без проблем перемогли "Вовків"

15 листопада хокейний клуб "Кременчук" на броварському "Терміналі", який є домашньою ареною як "вовків" так і кременчужан, переміг ХК "Вовки". Матч завершився з рахунком - 1:5. 

 

«Вовки» - «Кременчук» 1:5 (0:2; 1:1; 0:2)

Шайби: 0:1 Алексанян-Петрович (Красильніков, Чернишенко), 01:10. 0:2 Чорний (Костюк), 10:11. 0:3 Грицьких (Бойков, Козачук - більш.), 27:21. 1:3 Шахов (Милинський, Шапіро), 37:59. 1:4 Алексанян-Петрович (Красильніков, Чернишенко), 42:44. 1:5 Карпенко (Роганов).

«Кременчук»: Власенко (Петленко); Роганов - Козачук, Наливайко - Грицьких, Горлушко - Савицький; Кривошапкін - Карпенко (К) - Бойков (А), Чернишенко (А) - Красильніков - Алексанян-Петрович, Чорний - Костюк - Крючонкін, Полищук, Ефімочкин.

«Вовки»: Гордюшин (Швець); Милинський (А) - Шахов (К) - Шапіро, Омельченко - Боронило - Черемнов (А), Шелестун - Носко - Нікітін, Пуголовкін; Бугаєв - Бобков, Курпич - Татарин, Жариков - Привалихин.

 

 

Як повідомляє прес-служба УХЛ, перший період пройшов під тотальним контролем кременчужан, що призвело до двох закинутих шайб: спочатку вже на 2-й хвилині поєдинку рахунок відкрив Сергій Алексанян-Петрович, а через 10 хвилин у воротах Микити Гордюшина відзначився ще один форвард "Кременчука" Дмитро Чорний.

 

Ситуація у другому періоді була краще для команди Олександра Хміля. Більшу частину ігрового часу гравці «Кременчука» проводили в атаці, і змогли збільшити рахунок після першого ж видалення хокеїста «Вовків»: Владислав Грицьких відмінно кинув від синьої лінії, і Гордюшин не зміг виручити свою команду на цей раз. Однак броварчани, зусиллями Михайла Шахова, відіграли одну шайбу на 38-й хвилині матчу - відмінну передачу видав Віктор Мілінський.

 

На старті заключного ігрового відрізка відрив «Кременчука» в три шайби повернув Сергій Алексанян-Петрович, який не міг не реалізувати передачу Дмитро Чернишенко із-за воріт. Підсумковий рахунок матчу трохи менше ніж за 2 хвилини до фінальної сирени встановив капітан кременчужан Севастян Карпенко, успішно зігравши на добиванні.

 

Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький:

- Перемогти у «Вовків» на цей раз за сценарієм вийшло легше. Що змінилося в грі кременчуцької команди?

- Нічого особливо не змінилося, оскільки поєдинок знову проходив за помітної нашому переваги (кременчужани перекидали «Вовків» в матчі 44-11 - прес-служба). Добре, що закинули першими шайбу, потім другу, і більше суперника в рахунку до себе не підпускали.

 

- У грі було багато штанг. Тільки після кидка Дмитра Чернишенка шайба вдарившись об обидві стулки воріт вилетіла в поле. Цікаво, скільки всього їх було?

- ... Ще й перекладина ... Але ми таку статистику не рахуємо, але дійсно багато.

 

- Ведучи в рахунку 3:0 у другому періоді броварчани відіграли одну шайбу ...

- Гра нам «давалася» і відбулося деяке розслаблення, що призвело до гольових моментів біля наших воріт. Команда у нас молода, досвіду трохи, але ми потихеньку прибираємо ці помилки. У третьому періоді попросили хлопців додати в швидкості, виграли матч, але нам треба краще реалізовувати свої гольові моменти.

 

Турнірна таблиця

«Кременчук» переміг «вовків» у їх лігві

 

18 листопада о 16.00 "Кременчук" прийме "Білий Барс".

Автор: Альона Душенко Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх