«Кременчук» обіграв «Галицьких Левів» лише в третьому періоді

5.11.2017, 08:37 Переглядів: 1 905

«Кременчук» обіграв «Галицьких Левів» лише в третьому періоді

Кременчужани закинули три шайби на старті третього періоду

4 листопада хокейний клуб «Кременчук» у Новояворівську зіграв проти місцевих «Галицьких Левів». Кременчужани виграли 5-3, із 29 очками продовжують йти на третьому місці УХЛ. Про це повідомляє прес-служба клубу.

  

«Галицькі Леви» - «Кременчук» 3:5 (0:2; 2:0; 1:3)

Шайби: 0:1 Алексанян-Петрович (Наливайко), 15:44. 0:2 Карпенко (Бойков), 17:02. 1:2 Арабов (Черня, Муртищев - більш.), 30:18. 2:2 Чобанян (Дворник), 36:59. 2:3 Красильников (Наливайко, Алексанян-Петрович), 41:30. 2:4 Савицький (Чорний, Костюк), 42:19. 2:5 Костюк (Чернишенко, Чорний), 44:57. 3:5 Толстушко (Генералов, Ратушний - більш.), 50:04.

«Галицькі Леви»: Александров (Дорош - з 44:47); Толстушко (К) - Ратушний, Черня - Сисак, Порупа (А) - Тонковид; Чобанян - Дворнік - Генералов (А), Чиканцев - Муртищев - Арабов, Кизло - Середа - Абаджян, Арустамов - Панченко - Брага.

«Кременчук»: Петленко; Роганов - Козачук, Наливайко - Грицьких, Горлушко - Савицький; Кривошапкін - Карпенко (К) - Бойков (А), Чернишенко (А) - Красильніков - Алексанян-Петрович, Чорний - Костюк - Крючьонкін, Ефімочкин.

 

 

Перший період пройшов на зустрічних курсах, але в заключній чверті двічі відзначилися гравці «Кременчука»: по шайбі закинули Сергій Алексанян-Петрович і Севастян Карпенко. Для капітана кременчуцької команди Карпенка ця шайба стала десятою в нинішньому сезоні.

 

Після перерви гравці «Галицьких Левів» вийшли більш зібраними. На 31-й хвилині поєдинку результативним кидком в більшості відзначився Богдан Арабов, для якого ця шайба стала першою в сезоні, а через 6 хвилин рахунок зрівняв Карен Чобанян.

 

На третій період команди виходили за рахунку 2:2, і напевно в Олександра Савицького знайшлися вірні слова для мотивації своєї команди. Гості понеслися в атаку, і змогли тричі відзначитися в перші 5 хвилин заключного ігрового відрізка. По черзі закинули Олексій Красильников, Микита Савицький і Олексій Костюк. На 51-й хвилині «Галицькі Леви» здавалося б змогли повернутися в гру - чергову шайбу в більшості закинув капітан команди Всеволод Толстушко. Більше закинутих шайб в матчі глядачі не побачили - гра завершилася перемогою «Кременчука» з рахунком 5-3.

 

Турнірна таблиця

«Кременчук» обіграв «Галицьких Левів» лише в третьому періоді

  

Наступний матч кременчужан зіграють 15 листопада в Броварах проти «Вовків». Нагадаємо, що в міжнародну паузу молодіжна збірна України зіграє на турнірі в Литві, куди викликали вісім гравців з кременчуцької команди.

 

Автор: Альона Душенко Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх