Нежданчик: футболісти «Кременя» беруть очко в «Арсенала»

15.10.2017, 17:02 Переглядів: 4 336

"Синьо-білі" завершують перше коло чемпіонату у зоні вильоту

15 жовтня футбольний клуб Кремінь зіграв з лідером чемпіонату Арсеналом.

 

"Кремінь" - "Арсенал" - 1:1

Голи: Богданов 73 - Кизилатеш 54

"Кремінь": Онопко, Вовкодав (Квачов, 79), Ходуля, Ченбай, Ентін, Піскун (Саркісян, 84), Прошенко (Богданов, 66), Степанчук (Боровський, 89), Тєртишний, Горват (Авраменко, 74), Тимченко. Запасні: А.Олійник. Старший тренер: Сергій Свистун

"Арсенал": Іванов, Майданевич, Зозуля, Деркач, Трубочкін, Вечтомов (Агірре, 84), Старгородський, Семчук (Єрмаченко, 73), Кизилатеш, Семенюк (Насими, 77), Есеола. Запасні: Сітало, Шевченко, Матвєєв, Кікірешко. Головний тренер: Сергій Литовченко

 

Арбітр: Віталій Маляр (Хмельницький)
Асистенти: Антон Ісаєв (Запоріжжя), Максим Левченко (Кривий Ріг)
Резервний арбітр: Олександр Садовий (Кременчук)
Інспектор: Юрій Скорейко (Чернівці)

 

 

До Кременчука лідер чемпіонату, який не зазнавав жодної поразки, приїхав без свого кращого бомбардира Батальського, який пропускав матч через дискваліфікацію. «Кремінь» у свою чергу другий матч поспіль виходить під керівництвом старшого тренера Сергія Свистуна, адже головний тренер Сергій Ященко, хоч і був присутній на матчі, але через проблеми зі здоров’ям не брав участі на тренерському містку.

 

Розпочали команди гру на рівних, хоч й кияни користувалися статусом лідера, «Кремінь» ні чим не поступався суперникам. Спочатку Тимченко на міцність перевірив голкіпера «Арсеналу», згодом свою «пушку» у ворота гостей зарядив Степанчук та Піскун. Онопку гості також не давали сумувати, але команди на перерву пішли з нулями на табло.


У другому таймі після удару Прошенка з лівого флангу воротар Іванов врятував команду. За кілька хвилин «Арсенал» розіграв чудову комбінацію неприкритий Кизилатеш пробив у дальній кут воріт – 0:1. «Кремінь» в боргу не залишився: розіграв м’яч Тимченко з Тєртишним залишили його Богданову, який з близької відстані зрівняв рахунок – 1:1.

 

Після матчу головний тренер "Арсеналу" Сергій Литовченко зазначив:

- Результатом гри не задоволений, адже їхали за перемогою. Перемогти не вдалося по різних факторах: синтетичне поле, відсутність кращого бомбардира Батальського та втома на кінець першого кола чемпіонату. Всі засмучені, хотіли перемогти, але ми єдина команда, яка не зазнала жодної поразки в чемпіонаті. Загалом результатом першого кола задоволені, а от крайньою грою – могли краще. Вітаю Кремінь з завойованим очком, добротна команда, вони не заслуговують те місце, яке займають.

 

Старший тренер «Кременя» Сергій Свистун:
- Після гри привітав хлопців. Якщо вони й далі так гратимуть і боротимуться, то будуть очки. Коли вони один за одного, коли один помиляється інший підстраховує, тоді й буде результат. Трохи не пощастило, повинні були ще забивати, але це футбол.
- В кінці матчу було достатньо моментів, суперник розкрився на контратаках і тут наші досвідчені гравці Тимченко, Піскун. Тєртишний не реалізовують моменти. З чим це пов’язано? Коли пройде ця хвороба?
- Будемо сподіватися, що вона пройде.

Півзахисник "Кременя" Дмитро Ентін:

- Гра вийшла цікавою для вболівальників. Ми старалися і билися один за одного, адже далі відступати вже нікуди. За рахунок чого тримали суперника в напрузі? За рахунок величезного бажання і самовіддачі й кожен хотів довести, що ми нічим не гірші за інші команди. На мою думку, нам не вистачило реалізації для того, щоб виграти цей матч

 

Автор голу Максим Богданов:

- Арсенал це команда, яка грає і дає грати іншим, хоча сьогодні вона нас нічим не здивувала. У цій грі ми мали багато моментів, які не вдалося втілити в гол, тому вважаю, що сьогодні ми втратили два, а не придбали одне очко. Єдине що нам не вистачає це очок, тому зараз потрібно намагатися брати їх в кожному матчі! Хочу подякувати вболівальникам, які нас підтримують в самі важкі хвилини. Їх підтримка нам дуже важлива.

Результати 17 туру, 15-16 жовтня

«Нафтовик-Укрнафта» - «Колос» - 2:1

«Кремінь» - «Арсенал» - 1:1

«Оболонь-Бровар» - «Жемчужина» - 0:0

«Миколаїв» - «Авангард» - 2:2

«Інгулець» - «Балкани» - 1:0

«Полтава» - «Рух» - 1:0

«Суми» - «Черкаський Дніпро» - 3:2

«Геліос» - «Десна» - 0:0

«Волинь» - «Гірник-Спорт» - 0:1

 

Турнірна таблиця

Анонс 18 туру, 20-22 жовтня

«Інгулець» - «Авангард»

«Волинь» - «Десна»

«Суми» - «Нафтовик-Укрнафта»

«Кремінь» - «Черкаський Дніпро»

«Оболонь-Бровар» - «Арсенал»

«Миколаїв» - «Жемчужина»

«Полтава» - «Гірник-Спорт»

«Колос» - «Рух»

«Геліос» - «Балкани»

 

Наступний матч "Кремінь" зіграє також вдома. 21 жовтня суперником "синьо-білих" буде "Черкаський Дніпро". Початок матчу о 15 годині.

Фото: Олександр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Олександр Попенко Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх