«Кремінь» ділить очки з «Рухом»

9.09.2017, 18:43 Переглядів: 3 618

«Кремінь» ділить очки з «Рухом»

Футболісти "Кременя" розписали мирову з винниківським "Рухом"

9 вересня футболісти Кременя прийняли вдома Рух Винники. Матч завершився з рахунком - 1:1.

 

"Кремінь" - "Рух" - 1:1 

Голи: Степанчук 17’ – Баранець 27’ (пен.)

Нереалізований пенальті: Боровський 62’ ("Кремінь")

Попередження: Олійник 58’ Саркісян 85’ – Маркович 21’

 

«Кремінь»: А.Олійник, Бичков, Ходуля, Ченбай, Горват, Піскун-к (Прошенко, 88), Вовкодав (Саркісян, 60), Степанчук (Янаков, 77), Богданов (Тєртишний, 54), Боровський, Авраменко (Квачов 90+2). Запасні: Онопко, Ентін. Головний тренер: Сергій Ященко

«Рух»: Ільющенков, Заставний, Дуць, В.Білий, Маркович, Буй, Вербний, Ткачук (Копина, 53), Грисьо (Б.Баранець, 75), Г.Баранець-к (Чепелюк, 90+1), Хомченко (Зубар, 76). Запасні: Шевчук, Гурський, І.Білий. Головний тренер: Володимир Мазяр

 

Арбітр: Вадим Запрутняк (Ужгород)

Асистенти: Володимир Дорошенко (Житомир), Володимир Коротин (Київ)

Резервний арбітр: Олександр Садовий (Кременчук)

Інспектор: Сергій Возняк (Миколаїв)

 

 

До Кременчука підопічні Володимира Мазяра приїхали з кадровими втратами, гру пропустили Євген Лозовий, Юрій Фоменко, Володимир Бідловський, Володимир Макар, Святослав Козловський та Олександр Дяченко. В «синьо-білих» черговий матч через травму пропустив Ігор Тимченко. За словами капітана невеличка травма не дає грати на повну силу, тому не може сказати з впевненістю, що зіграє в наступному матчі.

Гості з перших хвилин взяли в облогу ворота «Кременя», Андрію Олійнику не одноразово прийшлося відбивати удари «жовто-чорних». Але вже на 17 хвилині «Кремінь» розгорнув контратаку, отримав подачу від Бичкова Авраменко пере направив на Степанчука, який без проблем прострелив у ближній кут воріт – 1:0. Бомбардир «синьо-білих» Сергій Степанчук відсвяткував забитий гол зробивши сальто.

 



Рух відсиджуватися не збирався. Капітан Баранець заробив небезпечний штрафний, але Білому не вдалося вдалого його реалізувати, Олійник відбив удар. Тут на добиванні з’явився один з гравців «Руху», якого зачепив Піскун – арбітр вказав на точку. Виконувати одинадцятиметровий підійшов Баранець. Капітан «жовто-чорних» пробив прямо по центру – 1:1.

В другому таймі команди мали змогу змінити рахунок на табло. На 69 хв Степанчука після флангового навісу збив Маркович. Виконувати пенальті підійшов Боровський, але програв дуель голкіперу «Руху». Це перша нічия «Кременя» у цьому сезоні.

Вболівальники після матчу вирішили поговорити з керівництвом клубу, щодо платного входу для вболівальників. На їх думку, навіть якщо зробити вхід по 10-20 грн це не дуже вдарить по кишені вболівальників, але хоч якось допоможе клубу. Їм порадили написати петицію.

 

«Кремінь» ділить очки з «Рухом»

 

Після матчу захисник «Кременя» Ілля Ходуля поділився враженнями від матчу:

- Важка вийшла гра, тим паче часу для відновлення обмаль, за 12 днів зіграли три гри. Виходили на поле, щоб перемогти, шкода, що не вдалося реалізувати пенальті. Щодо самої гри, то у першому таймі наша гра була трохи гіршої ніж після перерви. Нам вдавалося доходити до штрафної, але не вистачило завершального пасу, щоб забити.


Наставник «Кременя» Сергій Ященко зауважив, що йде боротьба внизу турнірної таблиці:

- До 10 місця йде напружена боротьба за виживання. Гра з Рухом була за 6 очок. Так історично склалося, що Рух був завжди сильнішим за нас, тому ми хотіли зламати цю статистику, можливо нам у якісь степені це вдалося. У першому таймі нам не вдалося зіграти напористо, майже цілий тайм розминалися, тому й суперник мав територіальну перевагу. Після перерви зробили коригування, підказали футболістам в яких моментах атаки необхідно підсилитися, тому другий тайм вийшов іншим: з’явилися моменти та загострення біля воріт суперника. Гра була рівною.

 

У нас велика проблема в лінії атаки. Ми шукаємо комбінації, але поки ті гравці, які виходять не можуть підсилити нашу атаку. Молодий Авраменко, крайні наші півзахисники Боровський та Степанчук, то Богданов, то Саркісян, поки шукаємо поєднання в ланках. Сподіваюсь ми знайдемо, хто допомагатиме нашому лідеру Тимченку та команді в цілому, стабілізуємо гру як в обороні так і нападі.

 

Головний тренер «Руху» Володимир Мазяр:

- У першому таймі суперник грав у футбол, а після перерви перейшов на довгі передачі. Ми очікували, що вони у другому таймі підуть в навал і розраховували на свисти, падали й ниряли в штрафну і цей смішний пенальті. Такі пенальті можна ставити щохвилини. Крім пенальті я не побачив більше гольових моментів.У нас поки храма ігрова дисципліна, тому й отримаємо такі голи. Те що пробачають у Другій лізі не пробачають у Першій. Кремінь після підвищення взяв більш досвідчених футболістів, а у нас фактично вийшов середній вік команди 22 роки.

 

Результати 11 туру
«Нафтовик-Укрнафта» - «Десна» - 1:3

«Черкаський Дніпро»  - «Балкани» - 0:0

«Суми» - «Гірник-Спорт» - 0:1

«Арсенал» - «Авангард» - 2:0

«Жемчужина» - «Колос» - 1:0

«Кремінь» - «Рух» - 1:1

«Оболонь-Бровар» - «Полтава» - 0:1

«Миколаїв» - «Волинь» - 1:1

«Інгулець» - «Геліос» - 4:0

 

Турнірна таблиця Перша ліга

«Кремінь» ділить очки з «Рухом»

 

Анонс 12 туру, 15-16 вересня

«Десна» - «Суми»
«Волинь» - «Інгулець»
«Рух» - «Оболонь-Бровар»
«Гірник-Спорт» - «Кремінь»
«Балкани» - «Нафтовик-Укрнафта»
«Авангард» - «Черкаський Дніпро»
«Жемчужина» - «Арсенал»
«Полтава» - «Миколаїв»
«Колос» - «Геліос»

 

16 вересня "Кремінь" у Горішніх Плавнях зіграє з місцевим "Гірник-Спортом". Початок матчу о 16.00

Фото: Олександр Попенко, МФК "Кремінь"
Автор: Альона Душенко Фото: Олександр Попенко, МФК "Кремінь" Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ, ФК "Рух"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх