«Будемо сподіватися, що буде з кого вибирати», - тренер національної збірної Олександр Савицький

22.07.2017, 16:14 Переглядів: 3 427

«Будемо сподіватися, що буде з кого вибирати», - тренер національної збірної Олександр Савицький

Головний тренер національної збірної України з хокею підбив підсумок спортивного сезону 2016-2017 року

Головний тренер збірної України і генеральний менеджер хокейного клубу "Кременчук" Олександр Савицький підбив підсумок спортивного сезону 2016-2017 національної збірної. На Раді Федерації хокею України тренер озвучив, що головною подією сезону став домашній чемпіонат світу 2017 року у Києві.

 

- Ми розуміли силу команд і рівень чемпіонату світу. Тому підготовку побудували таким чином, що, знаючи календар, ми готувалися до перших двох ігор (проти Угорщини та Польщі). Як я вважаю - це суперники нашого рівня.


Якщо брати угорців, то ми розуміли загальнокомандну силу і рівень індивідуальної майстерності. Просили хлопців і налаштовували, щоб в першу чергу, не боятися грати. Тому що там такі ж люди. І страх через те, що ця команда грала в більш престижному дивізіоні. Ми хотіли, щоб цього страху не було. Навіть якщо нас замикають в нашій зоні, щоб ми не боялися грати правильно, - розповів головний тренер збірної України Олександр Савицький.

 


За його словами, команда сподівалася на вдалий результат у перших іграх.


- У загальному і цілому, звичайно, у нас гнітюче стан індивідуальної підготовки хлопців. Але, тим не менш, за рахунок характеру, за рахунок віддачі - пощастило/не пощастило - не було жодної провальної гри, ми не розвалилися, - додав тренер.


Перед іграми команда втратила 10 гравців, враховуючи хлопців, які отримали травми вже під час чемпіонату. По суті першої п'ятірки гравців у збірної не було.


- Основна наша втрата, на мою думку, це Вітя Захаров - наш капітан. Це наша душа команди, він веде за собою, і бореться, і під шайбу кидається, і швидкісний, і великий! Ще Володимира Романенка не вистачало, були і інші хокеїсти, які не завадили б. Зараз молоде покоління підростає. Будемо сподіватися, що буде з кого вибирати, - зауважив головний тренер Олександр Савицький.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: Юрій Кириченко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх