Маленьких кременчужан за 1 зміну оздоровилося більше ніж минулого року

25.06.2017, 09:15 Переглядів: 2 656

Маленьких кременчужан за 1 зміну оздоровилося більше ніж минулого року

У 4 рази збільшилася кількість дітей, що відпочили у таборі “Супутник”

У Кременчуці збільшилася кількість дітей, які оздоровилися за 1 зміну у приміських таборах. За інформацією начальника управління у справах сім'ї, дітей та молоді Наталії Заводчикової, за зміну оздоровилося 1493 дитини, що на 83 дитини більше ніж минулого року за аналогічний період.

 

Збільшилася кількість маленьких кременчужан, які відпочили у таборах “Зоряний”, у 4 рази більше відвідали табір “Супутник”, “Чайка” прийняла на 100 дітей більше. А от у таборі “Сонячний” кількість дітей зменшилася у 2 рази.

 

У пришкільних таборах відпочило на 104 дитини більше (2561 минулого року). Триває оздоровлення у таборі “Салют” БДЮТ - 56 дітей, 57 вихованців шкіл спортивного спрямування відпочивають у таборі “Супутник”. Також розпочався третій похід гардемаринів.

 

За словами начальника управління у справах сім'ї, дітей та молоді, зареєстровано 1494 заяви на відшкодування грошей за відпочинок. Заплановано, що 234 особам після 1 зміни зроблять офіційне відшкодування.

 

Міський голова Віталій Малецький зауважив, що у липні з обласного бюджету надійде 1 млн грн на фінансування програми відшкодування частини вартості путівки. У разі отримання траншу, то з міського бюджету виділять додатково 1 млн. грн., тому кількість відшкодованих путівок зросте.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх