Перевірка з Києва оглянула стадіон «Кремінь-Арена»

23.05.2017, 20:09 Переглядів: 5 106

Перевірка з Києва оглянула стадіон «Кремінь-Арена»

Завтра президент клубу «синьо-білих» Андрій Недяк вирушає до Києва, щоб узгодити деталі

 

Сьогодні, 23 травня, у Кременчук з робочим візитом приїжджали президент ПФЛ Сергій Макаров, а також фахівець з безпеки і інфраструктурі ПФЛ Геннадій Жданов. Про це повідомляє прес-служба клубу.

 

Метою візиту столичних гостей був огляд стадіону "Кремінь-Арена" ім.О.М.Бабаева, а також альтернативних варіантів в нашому місті, де б "Кремінь" зміг приймати суперників, якщо не в наступному сезоні, то в недалекому майбутньому. Як відомо, регламент ПФЛ забороняє проводити офіційні матчі в першій лізі на штучному покритті, а саме таке має поле нашого стадіону. В рамках візиту, президент ПФЛ зустрівся з директором клубу Андрієм Недяком, а також керівництвом міста мером Віталієм Малецьким та його заступником Русланом Проценком.

 

- На даний момент мова йде про те, щоб дати нашому клубу, так звану, відстрочку на сезон і дозволити грати в сезоні 2017/2018 на стадіоні" Кремінь-Арена "ім.О. М.Бабаева. За цей час спільно з міською владою ми будемо щільно займатися стадіоном "Кредмаш", в першу чергу його газоном, трибунами й роздягальнями. Саме про це і говорили на зустрічі у виконкомі керівництво міста та ПФЛ. Завтра Андрій Дмитрович їде до Києва, щоб донести позицію клубу і міської влади, як ми бачимо вихід з даної ситуації. Сподіваємося нам підуть на зустріч і в Першій лізі ми будемо грати на своєму стадіоні. Ну а вже в майбутньому, якщо все буде добре, то будемо запрошувати і раді бачити наших уболівальників вже на стадіоні "Кредмаш", - розповів заступник директора МФК "Кремінь" Вадим Маньковський.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх