Збірна України втретє програла на чемпіонаті світу з хокею

26.04.2017, 08:16 Переглядів: 2 521

Збірна України втретє програла на чемпіонаті світу з хокею

Відступати вже нікуди

Збірна України продовжує ускладнювати собі життя на домашньому чемпіонаті світу з хокею у Дивізіоні ІА. Команда Олександра Савицького зазнала третьої поразки поспіль. Після поразок від Угорщини (3:5) та Польщі (1:2), наші хокеїсти не змогли здолати збірну Австрії (0:1). Після цієї невдачі шансів на підвищення до елітного дивізіону у нашої команди не залишилося, навіть теоретичних.

 

Нуль очок і тепер українцям конче необхідно вигравати два останні матчі - проти Казахстану та лідера групи Південної Кореї, аби бодай зберегти прописку у дивізіоні 1А.

 

Україна-Австрія 0:1 (0:0, 0:0, 0:1)

Шайби: 35:57 Вогера (Ундерпфунд, Шумніг - більш.) - 0:1

Україна: Захарченко (Дяченко); Катрич - Толстушко, Ігнатенко - Побєдоносцев; Алексюк - Кугут, Варивода - Ісаєнко; Лялька - Буценко - Бабинець, Німенко - Кузьмик - Благой, Кіча - Гніденко - Петранговський, Чернишенко, Гаврик.

 

 

Щодо самого матчу, то попри поразку в українців починає промальовуватися прогрес, принаймні хокеїсти нашої команди почали допомагати Захарченку і підчищали власний п'ятак, а от з реалізацією більшості проблеми залишаються. Зіграли свою роль і необережні дії під час оборони власних воріт. Одне з таких вилучень зіграло проти нас. За три хвилини до сирени з передачі Шуммінга відзначився Вогер.

 

Третій період був одним з найкращих у виконанні нашої команди за три тури. Команда активно заграла попереду і почала пресингувати суперника навіть не володіючи шайбою. Втім, зрівняти рахунок і перевести гру бодай в овертайм підопічні Савицького не змогли, підвела реалізація і втома. Голкіпер Кременчука крутився, як білка у колесі, раз за разом рятуючи нашу команду. Загалом Захарченко парирував 43 кидка суперника.

 

За 2 хвилини до сирени Олександр Савицький змінив Едуарда Захарченка на шостого польового гравця, але це не врятувало поєдинок.  

 

Турнірна таблиця

 

Календар матчів збірної України на чемпіонаті світу. Прямі трансляції на "Першому" каналі:

26.03, 20.30 Казахстан - Україна

28.04, 20.30 Корея - Україна

Автор: Альона Душенко Джерело фото: IIHF Джерело відео: IIHF Worlds 2017
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх