Улюбленець хорватського «Осієка» кременчуцький футболіст Дмитро Льопа «обростає» чутками

29.03.2017, 08:01 Переглядів: 5 194

Улюбленець хорватського «Осієка» кременчуцький футболіст Дмитро Льопа «обростає» чутками

У складі хорватського клубу кременчужанин відзначився дублем у матчі проти Цибалії

Вихованець кременчуцького футболу Дмитро Льопа, виступаючи за хорватський “Осієк”, стає улюбленцем вболівальників. У матчі з у першоліговим клубом “Цибалія”, який відбувся 18 березня, Дмитро відзначився дублем, чим приніс перемогу клубу. Кременчужанин провів на полі стадіону “Градскі” в Осієку 86 хвилин на позиції плеймейкера.

 

 

Офіційний сайт клубу наводить цікавий факт суперечки між Дмитром Льопою та тренером “Осієка”. За їх інформацією, Дмитро повинен був взяти участь на прес-конференції перед матчем разом з тренером, але футболіст проспав. Тренерський штаб хотів покарати гравця і не випустити на поле у грі з “Цибалією”. Після розмови з тренером Льопа вибачився і пообіцяв забити два голи супернику. У підсумку перемога “Осієка” та дубль на рахунку Дмитра Льопи.

 

- З відмінною технікою, який в змозі перехитрити суперника та завдає їм проблем. Як шипи України вбиті в поле позиції, досвідчений з дриблінгом, хорошим і точним ефектом він продемонстрував і в суботу. Льопа безумовно новий улюбленець вболівальників Осієка, тому що не тільки боровся за статус команди, але безумовно сподобався своєю грою, - пише про футболіста з Кременчука Дмитра Льопу прес-служба хорватського клубу “Осієк”. 

 

Улюбленець хорватського «Осієка» кременчуцький футболіст Дмитро Льопа «обростає» чутками

 

Сам футболіст Дмитро Льопа повідомив “Телеграфу”, що спору з тренером не було.

 

- Так, я запізнився на прес-конференцію, але з тренером ні про що не домовлявся та не сперечався, - зазначив футболіст.

 

Привітання команди з перемогою від вболівальників “Осієка”. 

Дмитро Льопа вихованець клубу «Атлант» (Кременчук), перший тренер - Сергій Мурадян. У 14 років разом з братами Пашаєвими перейшов до школи «Дніпра».

 

Дебютував у Вищій лізі в матчі проти «Кривбасу». У сезоні 2007/08 провів 4 матчі в рамках розіграшу Кубку УЄФА, а також став основним гравцем команди. Згодом на правах оренди грав у складі криворізького «Кривбаса». Після зникнення клубу у 2013 році він підписав однорічний контракт із львівськими «Карпатами». Разом з Павлом Пашаєвим грав за запорізький «Металург», за рік перейшов до харківського «Металіста».

 

1 лютого 2016 року Льопа перейшов до складу угорського клубу «Академія Пушкаша». Наприкінці серпня того ж року на умовах оренди приєднався до лав хорватського клубу «Осієк».

 

Також Дмитро грав за молодіжний склад збірної України. Восени 2007 року дебютував у лавах молодіжної збірної, у складі якої провів 10 матчів та відзначився двома забитими голами.


Автор: Альона Душенко Джерело фото: nk-osijek.hr
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх