«Кременчук» вигризає перемогу у «Донбаса» в овер-таймі

29.03.2017, 09:09 Переглядів: 2 529

«Кременчук» вигризає перемогу у «Донбаса» в овер-таймі

Кременчуцька команда зрівнює рахунок у фінальній серії

28 березня хокейний клуб "Кременчук" в овертаймі обіграв "Донбас" (4:3) і зрівняв рахунок у фінальній серії плей-офф УХЛ 1:1.

 

 

«Кременчук» - «Донбас» 4:3ОТ (1:1; 1:1; 1:1; 1:0)

Кременчук. СК «Айсберг». 520 глядачів

Судді: О. Глуховський, А. Гладченко, А. .Корепанов, І. Хохлов

Кременчук: Захарченко (Петленко). Башко - Дегтярьов, Ісаєнко - Ігнатенко, Романенко - Варивода, Мельников - Чорний. Коренчук - Кузьмик - Слиш, Кіча - Гніденко - Петранговський, Кірющенков - Гриценко - Коваленя, Луговий - Карпенко - Бойков.

Донбас: Дьяченко (Царегородцев). Сірей - Кугут, Яковлевс - Алексюк, Побєдоносцев - Петрухно, Каменьков - Григор'єв. Єгоров - Захаров - Кочетков, Нікіфоров - Шафаренко - Благой, Бабинець - Буценко - Лялька, Німенко - Бондарєв - Рамазанов.

Шайби: 1:0 Кірющенков (Коваленя, Гриценко), 4:31, 1:1 Німенко (Захаров, Кугут), 5:54, 1:2 Буценко (Побєдоносцев, Бабинець - більш.), 22:14 2:2 Слиш (Коренчук, Кузьмик), 33:58, 3:2 Петранговський (Кіча), 52:58, 3:3 Захаров (Кочетков, Єгоров), 55:08, 4:3 Кіча (Гніденко), 72:18.

 

«Кременчук» вигризає перемогу у «Донбаса» в овер-таймі

 

Рахунок у грі відкрили вже на 5-й хвилині. Віталій Кірющенков закинув майже з нульового кута - 1:0. Через півтори хвилини Дмитро Німенко влетів в зону і кинув по воротах 1:1. Майже відразу після перерви Донбас отримав більшість після видалення Володимира Романенка, і зумів його реалізувати. Костянтин Буценко дальнім кидком потрапив точно під поперечину над лівим плечем Захарченка - 1:2. Далі на льоду почалася боротьба нервів, який перервав Кременчук. Ударна трійка господарів зіграла комбінаційно в своїй зміні, і майже відразу це принесло свої плоди. Ілля Коренчук в затяжний атаці зумів знайти на п'ятачку Максима Слиша, який вміло підставив ключку під наброс - 2:2. Кременчук після цього протягом майже двох хвилин закрив Донбас в його зоні зусиллями все того ж ланки капітана Слиша, проте розвинути успіх підопічним Дмитра Підгурського не вдалося. 

 

Початок третього періоду краще провів Донбас, провівши кілька небезпечних атак на ворота Кременчука, а на 4-й хвилині третього періоду Кременчук зовсім втратив двох ключових гравців. Нападник Ігор Коваленя отримав 2+10, а захисник Денис Ісаєнко за розмови з суддями.

Донбас не зумів реалізувати більшість, але ініціативою заволодів, хоча втілити її в голи або хоча б реальні гольові моменти не зумів, за що поплатився пропущеної шайбою. Георгій Кіча передачею через воріт знайшов на п'ятачку Юрія Петранговського - 3:2. Але, як і у випадку з першою шайбою, втримати перевагу Кременчук надовго не вдалося - Віктор Захаров з передачі Дениса Кочеткова знову відновив рівновагу в рахунку - 3:3. 

 

Майже відразу Донбас отримав чисельну перевагу після видалення Юрія Петранговського - Кременчуку знову вдалося його нейтралізувати, і відразу ж після цього Максим Каменьков залишив Донбас в меншості на останні дві хвилини третього періоду. На цей раз шикарну можливість вирвати перемогу в основний час не використали господарі льоду. 

 

На команди чекав додатковий час, який триває повноцінні 20 хвилин в форматі 5 на 5 до першої закинутої шайби. 

 

Овертайм обидві команди почали досить обережно і ближче до середини періоду здалося, що нас може чекати не одна додаткова двадцятихвилинка. Але в підсумку на 13-й доданій хвилині Георгій Кіча з передачі Юрія Петранговського зумів вирвати для Кременчука найважливішу перемогу - 4:3.

 

 

Головний тренер "Кременчука" Дмитро Підгурський:

- Гра вийшла хорошою. Ви самі бачили, який хокей показали команди - гостро атакуючий, які емоції, видалення до кінця гри. Загалом, дуже якісний хокей був сьогодні. Молодці хлопці! Нам пощастило забити в овертаймі, суперник теж міг забити в овертаймі. Але хлопці молодці - виклалися і в овертаймі зіграли дуже здорово і надійно.

- У перерві перед овертаймом як Ви налаштовували своїх хлопців, які слова їм говорили перед вирішальним періодом, адже ми знаємо, що міг би бути і другий, і третій овертайми. Що головне Ви сказали гравцям?

- Те, що я сказав, мої хлопці і так знають. Але я хочу ще окремо подякувати нашим вболівальникам - величезне їм спасибі! Дуже приємно грати в такій теплій атмосфері, коли глядачі підтримують команду. Спасибі їм величезне, і ми, в свою чергу будемо намагатися робити все можливе, щоб їх радувати.

 

Тренер "Донбасу" Сергій Вітер:

 - У грі ми не використовували хороші моменти, щоб виграти. Ми створили достатньо хороших моментів, але не змогли їх реалізувати - гра затягнулася і перейшла в овертайм. Супернику пощастило більше. Йдемо далі.

- Що Ви говорили своїм хлопцям у перерві перед овертаймом. Яке було основна умова для перемоги в овертаймі?

- Грати один за одного, не боятися. Це хокей. Потрібно було вигравати. Але так вийшло - сьогодні програли. 

 

31 березня, 18:45 «Донбас» - «Кременчук», «Альтаїр» (Дружківка)

2 квітня, 17:00 «Донбас» - «Кременчук», «Альтаїр»

5 квітня, 18:45 «Кременчук» - «Донбас», СК «Айсберг» (в разі необхідності)

7 квітня, 18:45 «Донбас» - «Кременчук», «Альтаїр» (в разі необхідності)

9 квітня, 17:00 «Кременчук» - «Донбас», СК «Айсберг» (в разі необхідності)

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх