25 березня. Година Землі. Кременчужан просять вимкнути світло

25.03.2017, 11:03 Переглядів: 5 022

25 березня. Година Землі. Кременчужан просять вимкнути світло

Організатори окрім символічного 60-хвилинного вимкнення світла, наголошують на необхідності щоденного збереження навколишнього середовища та ощадливого використання природних ресурсів

Кременчужани можуть допомогти врятувати планету. 25 березня о 20.30 усіх людей на Землі просять вимкнути світло на годину у рамках всесвітньої компанії «Година Землі». Жителів Кременчука також просять приєднатися до акції, повідомляє пресс-служба мерії.

 

Що: «Година Землі»

Де: всюди

Коли: 25 березня о 20.30

 

Довідка

 

«Година Землі» - щорічна міжнародна подія, котра закликає людей, організації та комерційні установи вимкнути необов'язкове світло та електричні пристрої на одну годину, щоб привернути увагу до екологічних проблем Планети. Вона була започаткована Всесвітнім Фондом Природи у 2007 році, світ підтримав її у 2008, а Україна долучилася до кампанії у 2009. Організатори окрім символічного 60-хвилинного вимкнення світла, наголошують на необхідності щоденного збереження навколишнього середовища та ощадливого використання природних ресурсів.

 

«Здавалося б, яка дрібниця в масштабах Планети – вимкнути за собою світло в кімнаті, здати макулатуру на переробку чи пройтися пішки до роботи… Та саме з таких дрібниць складаються великі справи! Уявіть – тисяча людей посадила по одному дереву – ось Вам і ліс! Мільйон людей закрутили кран, коли чистили зуби – річку врятували від пересихання. Мільярд людей вимкнули світло, виходячи з кімнати – одна ТЕС не потрібна. Саме такі справи, саме такі дрібниці допомагають нам врятувати природу Землі, зберегти добробут нашого великого спільного Дому», - пишуть на сайті WWF.

 

Це чудова можливість для кременчужан зробити свій внесок у поліпшення загальної екологічної ситуації. Долучайся до «Години Землі 2016» - вимкни світло 25 березня о 20:30!

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: infokuberita.com
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх