Пекельна битва волейбольних команд в «Нафтохіміку»

19.03.2017, 10:33 Переглядів: 2 217

Пекельна битва волейбольних команд в «Нафтохіміку»

Перемогу здобула команда СК «Нафтохімік»

Відкритий чемпіонат СК «Нафтохімік» з волейболу серед чоловічих команд сезону 2016-2017 років завершився перемогою «Нафтохіміка». Змагання тривали протягом трьох місяців. З 6 грудня за звання сильнішого боролися 10 команд, до фінальних змагань дійшли лише чотири. У напруженій боротьбі зустрілися СК «Вагонобудівник», «Радалівка» (Глобинський район), «Комсік» (Горішні Плавні) і СК «Нафтохімік».


Чемпіонат пройшов за ініціативи заводських спортсменів, зокрема Денису Хрокало, а також за підтримки керівника профкому заводу Василю Хоменку.


- Працівники та спортсмени об'єдналися для того, щоб провести свято. Свято спорту у Кременчуці. – зазначив голова профкому ПАТ «Нафтохімік» Василь Хоменко, - Це свято для тих, хто вважає своїм девізом спорт - це життя.

Дані змагання стали своєрідною альтернативою чемпіонату міста з волейболу.

Пекельна битва волейбольних команд в «Нафтохіміку»

У боротьбі за бронзові нагороди зустрілися «Комсік» і «Вагонобудівник». При рівній боротьбі першу партію виграв «Вагонобудівник», але інші три партії виграли плавнівці. Гра завершилась з рахунком 3:1 на користь волейболістів з Горішніх Плавнів. У підсумку «Вагонобудівник» склав повноваження бронзового призера останніх сезонів.

Пекельна битва волейбольних команд в «Нафтохіміку»

Фінальна боротьба була не менш напруженою. З одного боку команда «Нафтохімік», яка прагнула реваншу за минулорічний програш, з іншого – чемпіон двох останніх років «Радалівка», у складі якої троє гравців вищого дивізіону українського волейболу. При підтримці рідних стін та вболівальників перемогу святкували «нафтохімівці» - 3:0.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ВК "Фокс"
Теги: волейбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх