Футболісти «Кременя» сенсаційно поступаються «Миру»

18.03.2017, 16:55 Переглядів: 3 804

Кременчуцькі футболісти поновили боротьбу за лідерство у чемпіонаті

18 березня футбольний клуб "Кремінь" відновив боротьбу за підвищення в класі. У зимове міжсезоння «Кремінь» втратив частину ключових гравців: Роман Кунєв перейшов у «Ворсклу», Валерій Курелєх «Гірник-Спорт», Ілля Пільтенко «Енергія», Дмитро Сидоренко «Інгулець-2», Андрій Сторчоус «Черкаський Дніпро», Володимир Безлепкін. Лави команди поповнили: Влад Бобров з «Ворскла U-21», Євген Кравчук «Суми», Максим Лісовий та Єгор Іванов «Полтава».

 

Першим суперником підопічних Сергія Ященка у новому році став "Мир" з Горностаївки. У цьому матчі лідер другої ліги "Кремінь" сенсаційно поступився "Миру" з рахунком - 3:1.

 

 

На перших хвилинах матчу команди придивлялись одна до одної. Вже у середині першого тайму Боровик з-за меж штрафного майданчика пробив у праву дев'ятку, відкривши рахунок у матчі. Кремінь відразу зрівняв рахунок. Після передачі Богданова з правого флангу Горват головою переправив м'яч у ворота суперників – 1:1. Богданов мав можливість і сам забити, але надійно зіграв голкіпер суперників пробивши перед собою. До перерви Мир подвоїв рахунок. Розігравши кутовий Хорольський пробив знову в праву дев'ятку – 2:1.

У другому таймі, господарі використовували свої шанси по повній. Шмиголь після розіграшу штрафного збільшив перевагу Миру – 3:1. Тренер Кременя провів кілька замін у складі команди випустивши Скоцького, Тєртишного та Іванова. Це допомогло трохи освіжити гру, але забити господарям так і не вдалося. Під кінець матчу ще і Євген Кравчук отримав червону за фол останньої надії.

 

«Мир» (Горностаївка) - «Кремінь» (Кременчук) - 3:1

Голи: Боровик 24', Хорольський 45', Шмиголь 57', - Горват 26'

Видалення: Кравчук 89'

Мир: Кулініч, Рафальський, Іздебський, Шмат, Шмиголь, Бондаренко, Боровик, Хорольський, Савченко, Фатій, Шваб

Запасні: Завгородній, Томенко, Доценко, Іванченко, Чмеленко, Вакуленко, Куліш

Тренер: Ігор Богатир

Кремінь: Онопко, Бичков, Ентін, Кравчук, Горват, Піскун, Лісовий, Степанчук, Богданов, Тимченко, Козлов

Запасні: Лєнчінков, Москалик, Бобров, Іванов, Тєртишний, Скоцький

Головний тренер: Сергій Ященко

 

 

Головний тренер «Кременя» Сергій Ященко після матчу зазначив, що очікував важку гру з «Миром», адже багато перемог на зборах розслабляє гравців, тому такий результат на початку стане хорошим струсом для футболістів.

- Мир не зручний суперник для нас. Другий рік поспіль важко граємо з ними. По грі вони нас не переграли, лише реалізували свої моменти. Чого не вистачило нам? Ми контролювали гру. Можливо не вистачило точності та холоднокровності. Також вплинув перехід зі штучного поля на натуральне. У Горностаївці в’язке поле. До хлопців запитань немає. Єдине не сподобався великий розрив у рахунку. Якщо минулого року нам вдалося відіграти, то на цей раз не вийшло. Не можна сказати, що це помилки гравців в обороні, адже два голи суперники підігнали у «дев’ятку» майже з однієї дистанції 25-30 метрів. Погано, що дозволили їм виконати ці дальні удари. Проаналізуємо, щоб надалі не допускати таких помилок, - зауважив тренер.


За його словами, матч через травму пропустив Леван Кошадзе. Забите стегно не дозволило півзахиснику вийти на поле. Чи зможе він допомогти команді вдома остаточно скаже лікар. Також наступну гру пропустить Євген Кравчук, через фол останньої надії.

 

Капітан «синьо-білих» Ігор Тимченко зазначив:
- Ми повністю провалили сьогоднішню гру. У всіх компонентах абсолютно заслужено програли. Перший тайм гри був рівним, вони більше контролювали м'яч, але у нас було більше моментів, які не використали. А у них вийшло два шикарних удари, метрів за 30, які їх і вивели в перед. Десь і нам у першому таймі не пощастило. Хоча щастить сильнішим! І сьогодні Мир грав краще, і абсолютно заслужено виграв. Це потрібно визнати.

Другий тайм теж для нас почався невдало. Ми хоч і вийшли з думками переломити хід гри, але одних думок мало, потрібно ще й майстерність, якої нам не вистачило. Відразу пропустили зі стандарту третій гол, і стало взагалі важко. В цілому вважаю, що сьогодні суперники опустили нас на землю, і змусили нас переглянути багато речей. Може ця поразка піде нам на користь. Це покажуть подальші ігри. Але тим не менш, завдання виходу в першу лігу, для нас ніхто не скасовував. І ми докладемо всіх зусиль що б його виконати.

І ще хотів би торкнутися, тієї критики від уболівальників, яку я вже встиг прочитати в інтернеті. Часом вона переходить у відверті образи. В принципі, я їх розумію, вони засмучені, але ми футболісти засмучені не менш. Але що тепер, робити з однієї поразки трагедію! І забути все те хороше, що команда добилася раніше! Тому, я думаю не варто зараз весь бруд виливати на команду! А краще прийти й підтримати нас на стадіоні! І я впевнений що разом ми зможемо виправити та забути про цю прикру осічку.

 

Автор єдиного забитого голу «Кременя» Олександр Горват, який для нього став дебютним за кременчуцький клуб, після матчу зазначив:
- Гра була дуже важка і проти хорошого суперника. Мир у першому таймі забив 2 неймовірно шалених голи - при тому, що особливої небезпеки біля наших воріт не було. Вони просто контролювали м'яч на своїй половині поля, а забили двома красивими дальніми ударами. У другому таймі ми сильно хотіли відігратися і вирвати гру, але на жаль пропустили 3-й гол. Після цього команда все одно не опустила руки - більше атакували, адже часу залишалось обмаль, але це не принесло результату. Прикро звичайно так стартувати, але будемо реабілітуватися в домашньому матчі проти Поділля. Вражень від гола особливо немає, оскільки ми програли, а футбол спорт командний, а не індивідуальний.

 

 

Весняна частина чемпіонату обіцяє стати цікавою, спортивна боротьба та азарт очікується на кожному полюсі турнірної таблиці, адже щонайменше чотири команди після цього сезону залишать найнижчу за рангом професіональну лігу - дві спустяться в аматори, ще дві підвищаться у класі. А після плей-офф ще одна команда може забезпечити собі більш комфортні умови для розвитку у першій лізі.

 

Результати 21 туру: 

«Кристал» - «Жемчужина» - матч перенесли на невизначений термін на прохання керівництва господарів
«Рух» - «Металург» - 6:1
«Арсенал-Київщина» - «Іллічівець-2» - 0:2
«Інгулець-2» - «Суднобудівник» - 3:0
«Мир» - «Кремінь» - 3:1
«Поділля» - «Нікополь» - 1:1
«Тепловик-Прикарпаття» - «Енергія» - 3:1

«Реал-Фарма» - пропустила тур

«Нива» - «Балкани» - 0:2

Навколо матчу розгорівся конфлікт. Президент вінницького клубу Василь Вовк заявив про порушення регламенту з боку суперника, через що Нива-В збирається опротестовувати результат поєдинку і вимагати для Балкан технічної поразки. Причиною на їх думку став вихід гравців суперника на поле без карток та тиск на суддів.

 

Турнірна таблиця

 

Анонс 22 туру:

24.03
«Металург» - «Нива»
25.03
«Кремінь» - «Поділля»
«Жемчужина» - «Мир»
«Енергія» - «Реал Фарма»
«Суднобудівник» - «Арсенал-Київщина»
«Балкани» - «Інгулець-2»
«Нікополь» - «Рух»
«Ілічівець-2» - «Тепловик-Прикарпаття»

 

Наступний матч "Кремінь" зіграє вдома на стадіоні "Кремінь-Арена" з хмельницьким "Поділлям". Початок матчу о 15.00. 1 квітня "Кремінь" зіграє з лідером чемпіонату "Рухом" на "Львів-Арені". 

Автор: Альона Душенко Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх