Біла ворона, ластівка та янголи у хмарах: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

12.03.2017, 09:15 Переглядів: 1 511

Чергову добірку літературних новинок відділу абонемента ЦМБ ім. М. Горького, спеціально для читачів «Кременчуцького Тереграфа», підготувала бібліотекар Наталія Манжеліївська

Біла ворона, ластівка та янголи у хмарах: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

 

Андрій Войніцький народився в 1983 році в Полтаві. Закінчив Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, за спеціальністю історик. Публікувався в літературних журналах. Повість «Резиновое солнышко, пластмассовые тучки» у 2007 році увійшла до топа лідерів сайта «Лібрусек» за кількістю скачувань.
Для оповідань, що увійшли до його нової збірки «Скільки коштує бути білою вороною» характерний глибокий психологізм. Його герої можуть шокувати своїми вчинками, але ці вчинки щирі і правдиві. Хтось із читачів знайде в цих історіях себе, хтось буде всіма силами заперечувати найменшу схожість, але і тим, і іншим сподобаються оригінальні сюжети й майстерність прозаїка.
Біла ворона, ластівка та янголи у хмарах: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

 

Николай Усков «Семь ангелов».
В руки влиятельного олихарха попадает уникальная историческая реликвия – завещание папы римского Климента VI с сенсационным признанием о сокровищах спрятанных в Авиньонском дворце. Эта тайна убивает всех, кто к ней прикоснулся. Папа римский, оберегая богатство от алчных глаз, зашифровал путь к сокровищам и тем самым положил начало запутанной истории, дожившей до наших дней. Через 658 лет Иннокентий Алехин, журналист, волею случая оказался втянут в расследование смерти олигарха. Поиски убийцы приводят его на юг Франции под своды древнего замка…

 

Новый роман мастера психологической прозы Наталии Терентьевой «Ласточка» - это драматическая остросюжетная история одной семьи, чью жизнь расколола случайность. Героиням – матери и дочери-подростку – предстоит нелегкий путь преодоления, прощения, обретения доверия друг к другу и – счастья.
Біла ворона, ластівка та янголи у хмарах: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

 

«Крила кольору хмар» - це нова книга від майстрів українського фентезі. Дара Корній і Тала Владимирова вже не вперше виступають у творчому тандемі – перший їхній роман у співавторстві, «Зозулята зими», мав чималий успіх. Письменниці віднайшли власний унікальний шлях у світі вітчизняного фентезі і створюють сучасну магію – живу і реальну.
Споконвіку світ існує як протистояння – та водночас рівновага між добром і злом, темрявою і світлом. Та настає час, коли в одвічний двобій втручаються таємнича третя сила – сіра.
Зеленоока львів’янка Ада – з роду сірих янголів, які існують на межі між добром і злом. Та настає час, коли потрібно зробити вибір. Вона може урівноважити темні сили або схилити ваги на чийсь бік. Усе залежить від того, який колір крил вона обере…

 

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: bestanimations.com
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх