В кінці робочого дня: патріотична пісня від юної кременчужанки

27.02.2017, 18:01 Переглядів: 2 927

В кінці робочого дня: патріотична пісня від юної кременчужанки

Земля одна...

 

21 лютого Анастасія Дорошевська опублікувала на Youtube відеокліп на пісню, написану її 13-річною донькою.

 

Слова та музику на пісню «Земля одна...», присвячену миру на Землі, створила Дана Балтрушайтітє, а виконала - Софія Вашерук.

 

- Спочатку було слово... Моя дочка Балтрушайтітє Дана завжди небайдуже ставилася до несправедливих подій і часто запитувала, чому люди творять зло... Чому гинуть люди, діти... - Пише Мама Дани, Анастасія. - Особливо зараз, коли на нашій Батьківщині йде війна. Вона написала вірш, який потім поклала на музику. Мені теж боляче за наших хлопців, які гинуть на Сході нашої країни. Тому в голові виникла картинка воїна, який йде на захист своєї землі і захотілося зняти маленький фільм на пісню моєї дочки. Мої друзі охоче відгукнулися на цю ідею і ми з донькою дуже вдячні всім людям, які взяли у цьому участь.

 

У створенні відео дуже допомогли вчителі Дани Наталія Синянська (спеціальність) та Олена Шатохіна (теорія музики і композиції), чоловік Анастасії Ігор, звукорежисер Олександр Костенко та оператор Едуард Василенко.

 

- Соліст - Сонечка Вашерук, володар такого проникливого голосу, вчиться в нашій музичній школі №1 під керівництвом хормейстера - Олени Родіни, яка теж дуже допомогла правильно заспівати цю пісню, - розповіла мама.

 

Головну роль у кліпі виконав фотограф Олександр Грінченко.


- З Сашею Грінченком ми давно знайомі, як з професійним фотографом. Він часто фотографував Даночку та її подруг, коли вона займалася балетом в театрі Світлани Шумкової. Оскільки він є не тільки фотографом, але й актором нашого кременчуцького самодіяльного театру, брав участь у КВК, то і в цьому кліпі відкрився його талант, як драматичного актора. Спасибі йому за цю роботу.

 

Пісня та відео присвячені миру на всій Землі. Це не перший кліп Дани - у 2015-му дівчинка поклала на музику вірш Ліни Костенко «Люблю твій степ».

 

- Як багато навколо чудових, талановитих людей і як шкода, що наша держава не оцінює належним чином їх природний дар, - пише Анастасія. - Ми з Даночкою дуже вдячні всім, хто допоміг нам, хто по-доброму відгукнувся на нашу роботу. За тиждень кліп переглянуло більше 700 разів. Я вважаю, що це наша з донькою маленька частка вкладу у боротьбі за мир на нашій землі, за мир в Україні.

Автор: Руслана Горгола Відео: Anastasiya Doroshevskaya Джерело відео: youtube.com
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх