«Кременчук» в останньому періоді вириває перемогу у матчі з «Кривбасом» (доповнено)

21.01.2017, 19:28 Переглядів: 2 800

«Кременчук» в останньому періоді вириває перемогу у матчі з «Кривбасом» (доповнено)

Хокейна команда з Кременчука скорочує відставання від "Донбасу"

21 січня хокейний клуб «Кременчук» перемагає «Кривбас» з рахунком - 3:1. Всі шайби були забиті у третьому періоді. Як повідомляє прес-служба клубу у перших двох періодах рахунок в поєдинку не був відкритий, незважаючи на те, що команди завдали по воротах один одного по 22 кидка. Надійно грали воротарі Едуард Захарченко та Андрій Безхлебний, а іноді нападаючим просто не щастило.

 

Результат поєдинку вирішився в заключній двадцятихвилинці. На 48-хвилині кременчужани відкрили рахунок в більшості, зробивши це більше всіх в лізі - 41 разів. Відзначився Сергій Кузьмик після передач Максима Слиша й Іллі Коренчука. Через чотири хвилини Володимир Романенко потужним кидком від синьої лінії подвоїв рахунок, але Євген Секірко на 55-й хвилині пробив Едуарда Захарченко, зупинивши чергову суху серію воротаря «Кременчука» на 170-й хвилині. Гості кинулися відіграватися і проґавили контрвипад господарів через дві хвилини - свою 20-ту шайбу в чемпіонаті закинув Ілля Коренчук, який в гонці бомбардирів ліги наздогнав донбасівця Євгена Нікіфорова. Тепер у обох форвардів по 48 очок, і свою заочну гонку вони продовжать в очному поєдинку.

 

 

«Кременчук» - «Кривбас» - 3:1 (0:0, 0:0, 3:1)

Шайби: 1:0 - Кузьмик (Слиш, Коренчук), 47:09, 2:0 - Романенко (Гніденко, Варивода), 51:07, 2:1 - Секірко (Савченко, Попов), 54:35, 3:1 - Коренчук (Кузьмик), 56:29.

Кременчук: Захарченко (Петров). Башко - Андрейків, Ісаєнко - Ігнатенко, Романенко - Варивода. Чернишенко - Кузьмик - Слиш, Гаврик - Гніденко - Кірющенков, Петранговський - Гриценко - Коваленя, Карпенко - Коренчук - Мельников

Кривбас: Безхлібний (В'язів). Катрич - Александров, Білоусов - Декало, Рябенко - Афанасьєв, Горлушко. Міхеєнок - Алексюк - Слюсар, Коваленко - Максименко - Ворона, Савченко - Секирко - Попов, Рубан, Куцевич

 

Післяматчеві коментарі

 

Головний тренер «Кременчука» Дмитро Підгурський:

- Вийшла гарна гра. Перший період був за гостями, де «Кривбас» дуже здорово зіграв. Але мої хлопці молодці, у другому і особливо в третьому періоді додали і довели матч до перемоги. Забили дуже хороші голи.

- Чому не вийшло закинути шайбу в перших двох періодах?

- Дуже здорово зіграв у воротах «Кривбасу» Андрій Безхлібний. У суперника були хороші контратаки, які не давали нам розслабитися весь матч.

- Сьогодні на «Айсбергу» був аншлаг.

- Приємно, що наші вболівальники нас так підтримують. Ви бачили, як наші всі гравці під'їхали до трибун, підняли ключки і подякували їм.

 

 

Турнірна таблиця

«Кременчук» в останньому періоді вириває перемогу у матчі з «Кривбасом» (доповнено)

 

Вже 26 січня о 18.45 у Кременчуці підопічні Дмитра Підгурського спробують відібрати перше місце у «Донбасу».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук" Джерело відео: xsport
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх