Шість медалей та шлях на Чемпіонат України з пауерліфтингу

31.12.2016, 11:38 Переглядів: 2 266

Шість медалей та шлях на Чемпіонат України з пауерліфтингу

Троє кременчужан пройшли відбір до Чемпіонату України

25 грудня у Полтаві на базі Полтавської Державної Аграрної Академії відбувся Чемпіонат Полтавської області з класичного жиму лежачи. Чемпіонат зібрав спортсменів з різних куточків області. Головною метою змагань була популяризація пауерліфтингу серед молоді в області та відбір спортсменів до збірної області для участі у Чемпіонаті України з класичного жиму лежачи. На помості разом з дебютантами змагань брали участь багато досвідчених спортсменів.


Кременчук представляла команда СК «Титан», а саме: Дмитро Бойко, Владислав Ткаченко, Володимир Самарцев, Дмитро Погребняк, Богдан Большаков, Андрій Бутенко та Сергій Єрофеєв, які тренуються під керівництвом віце-президента СК «Титан» Владислава Крамаренка.


Загалом наша команда здобула шість медалей: дві золоті здобули - Андрій Бутенко, Владислав Ткаченко; дві срібні - Дмитро Бойко, Сергій Єрофеєв та дві бронзові - Дмитро Погребняк, Володимир Самарцев. Дебютантом змагань від нашої команди був Богдан Большаков.


В ході змагань три наші спортсмени пройшли відбір для участі у Чемпіонаті України - це Владислав Ткаченко, Дмитро Бойко та Андрій Бутенко. Бажаємо хлопцям досягати нових висот та безкомпромісних перемог.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх