Кременчуцькі хокеїсти завершили рік на «мажорній» ноті

25.12.2016, 18:31 Переглядів: 2 303

Кременчуцькі хокеїсти завершили рік на «мажорній» ноті

Хокеїсти "Кременчука" після перемогли "барсів" пішли у відпустку 

В останньому матчі року, що минає хокейний клуб «Кременчук» впевнено обіграв в гостях білоцерківський «Білий Барс» з рахунком - 4:1. Кременчужан з 63 очками після 27 ігор ідуть на другому місці в УХЛ, відстаючи від «Донбасу» на 6 балів. Про це повідомляє прес-служба клубу.

 

Білий Барс - Кременчук 1:4 (1:2, 0:2, 0:0)

Білий Барс: Власенко (Краснопільський); Толкунов - Логачов, Дворецький - Сухонос, Ядловський - Поцелуєнко; Стоцький - Воронін; Бондаренко - Ромащенко - Лісників, Бабинець - Даниленко - Разумов, Вінницький - Печерських - Мікулко, Д. Гриценко, Праведний.

Кременчук: Захарченко (Петленко); Башко - Дегтярьов, Ісаєнко - Ігнатенко, Варивода - Романенко, Мельников - Савицький; Коренчук - Гриценко - Слиш, Гаврик - Гніденко - Кірющенков, Коваленя - Кузьмик - Петранговський, Янішевський - Бойків - Карпенко.

Шайби: 3:39 Кузьмик (Кірющенков, Коваленя) - 0:1; 5:00 Лісників (Бондаренко, Логачов - більш.) - 1:1; 14:37 Коренчук (Слиш, Гриценко - більш.) - 1:2; 26:28 Слиш (Коренчук, Гриценко) - 1:3; 38:16 Гніденко (Кірющенков, Коваленя - більш.) - 1:4


«Кременчук» продовжив переможну серію до чотирьох матчів, але пропустив вперше з 30 листопада. До цього команда Олександра Савицького та Дмитра Підгурського тричі громила суперників (двічі Дженералз і один раз Білий Барс) з двозначними сухими рахунками.

 

Господарі, які помітно підсилили свій склад за останній місяць, довго намагалися зачепиться за результат, але коли в кінці другого періоду Артем Гніденко зробив рахунок 4:1, гості впевнено довели гру до перемоги.

Всі шайби кременчужан закидували після красивих комбінацій - Сергій Кузьмик, Ілля Коренчук, Максим Слиш і Артем Гніденко забивали голи після цікавих розіграшів шайби партнерами.

 


 

Кременчуцькі хокеїсти завершили рік на «мажорній» ноті Єдина шайба «Барсу» зупинила сухий рекорд УХЛ - голкіпер кременчужан Едуард Захарченко 244 хвилини і 34 секунди не пропускав гол у свої ворота в Чемпіонаті.

 

Гол і передача в матчі дозволили Іллі Коренчуку з 42 (18 + 24) впритул наблизиться до лідера бомбардирів ліги донеччанину Євгену Нікіфорову (19 + 25) до двох балів. 1+1 Максим Слиш дав йому 37 очок - це третє місце в УХЛ. З 27 передачами він кращий за цим показником в Лізі.

 

Головний тренер «Кременчука» Дмитро Підгурський:
- Думаю, що гра сподобалася вболівальникам, оскільки проходила на хороших швидкостях і команди створювали багато гольових моментів, закидали красиві шайби. У «Білому Барсі» з'явилися досвідчені хокеїсти й це додало їх грі впевненість. Звичайно, приємно завершити 2016 рік перемогою.

Тепер буде новорічна пауза, після якої ми зберемося 3 січня.

Приємно, що на трибунах знову був наш фан-сектор і добре підтримував нас. Дякуємо їм, це нам допомагає.

Хочу від імені всієї команди привітати всіх з прийдешнім Новим 2017 роком, побажати всього найкращого, ну а ми в свою чергу нашою грою постараємося виправдати їхню довіру, і радувати наших уболівальників перемогами

 

Турнірна таблиця

Кременчуцькі хокеїсти завершили рік на «мажорній» ноті

 

Наступний матч підопічні Дмитра Підгурського зіграють вдома на СК «Айсберг» 10 січня 2017 року проти харківського «Витязя». Початок матчу о 18:45. 

 

P.S. Президент ХК «Кременчук» і генеральний менеджер національної збірної України Сергій Мазур увійшов до складу Ради Федерації хокею України. Всього до Ради увійшли 22 людини. Нагадаємо, що президентом ФХУ на новий термін переобрано Анатолій Брезвін.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: xsport
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх