Баскетбольний клуб «Кремінь» здобув другу поспіль та четверту в сезоні перемогу

12.12.2016, 09:05 Переглядів: 3 080

Баскетбольний клуб «Кремінь» здобув другу поспіль та четверту в сезоні перемогу

Кременчужани зуміли довести до перемоги домашній поєдинок Суперліги Парі-Матч проти "Миколаєва"

11 грудня на власному паркеті кременчужани обіграли гостей з Миколаєва з рахунком 66:63.

 

Гості, очікувано в статусі фаворита поєдинку, відкрили рахунок уже в першій атаці, але вже за хвилину Хамзаєв триочковим зменшив їх перевагу - плюс 2 після влучного штрафного Байди. Гості у відповідь зрівняли рахунок після влучання Тонченка. На цьому рівновагу було порушено. Наперекір прогнозам лідерство захопили господарі. Майже чотири хвилини рахунок залишався незмінним – 7:4 на користь "Кременя". Змінити цифри на табло вдалося знову господарям - у підсумку наші виграли стартову чверть в три очки.

 

На початку другої чверті "Кремінь" збільшив перевагу до семи очок. Упродовж майже всього ігрового часу 10-хвилинки гостям ніяк не вдавалося перехопити ініціативу. Лише в кінці періоду зусилля Анікієнка з Тонченком дозволили миколаєвцям наздогнати господарів. Останній навіть вивів "Миколаїв" вперед вперше зі старту матчу. Однак Байда встиг до перерви залишити "Кременю" мінімальну перевагу в один бал.

 

Баскетбольний клуб «Кремінь» здобув другу поспіль та четверту в сезоні перемогу

 

Поновлення гри господарі почали двома реалізованими атаками. Миколаївці відповіли влучаннями Кушнірова зі штрафного та з гри. За півтори хвилини до кінця чверті рахунок був рівним. А незначну перевагу в два очки перед заключною 10-хвилинкою гостям забезпечив зі штрафних Горбатюк.

 

Заключна чверть також почалася в запеклій рівній боротьбі. Суперники почергово обмінювалися результативними атаками. У господарів найбільш наполегливим був капітан Богдан Байда. Кілька нереалізованих атак "Миколаєва" – і господарі знову вийшли вперед на 4 очки за 5 хвилин до кінця ігрового часу.

 

У "Миколаєва" залишалися сили не відпускати "Кремінь" у великий відрив, а от переломити хід гри на останніх хвилинах номінальному фавориту ніяк не вдавалося. За хвилину до кінця "Кремінь" був попереду на три очки. За 32 секунди Кушніров реалізував лише один штрафний з трьох. У останній атаці господарів Вудсон схибив, але гості сфолили. Той же Вудсон за дві секунди до сирени реалізував першу спробу, а з другої схибив. Гості вже не намагалися відіграти триочкове відставання. У підсумку четверта в сезоні перемога "Кременя".

 

Баскетбольний клуб «Кремінь» здобув другу поспіль та четверту в сезоні перемогу

 

Чи не найвагоміший внесок в перемогу господарів зробив капітан команди Богдан Байда. Його влучання в найпотрібніші моменти гри додавали сил партнерам довести поєдинок до перемоги.

 

Баскетбольний клуб «Кремінь» здобув другу поспіль та четверту в сезоні перемогу

 

Наступний матч "Кремінь" зіграє 16 грудня в Харкові проти "Політехніка". "Миколаїв" того ж дня зустрінеться в Кривому Розі з "Кривбасом".

 

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: fbu.ua Відео: Федерація баскетболу України Джерело відео: youtube.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх