Кременчуцький «Бастіон-КрНУ» взяв участь у двох турнірах з регбі

20.09.2015, 19:06 Переглядів: 2 021

Кременчуцький «Бастіон-КрНУ» взяв участь у двох турнірах з регбі

У Хмельницькому пройшли два турніру з регбі-7

12 вересня у Хмельницькому відбувся Кубок України з регбі-7. 10 команд на першому етапі були розділені на три підгрупи.

 

 

Кременчуцький клуб «Бастіон-КрНУ» у своїй групі виграли першу гру в «Роланда» (Івано-Франківськ) 31:5. І програли другий майбутньому фіналісту, команді «Еволюшн Севенс» (Хмельницький) 69: 0 і команді «Ребелс» (Київ) 36:12. У матчі за 9-е місце перемогли «Роланд» з рахунком 22:0.

Наступного дня відбувся Міжнародний турнір з регбі-7 «Кубок Дружби Народів». У турнірі брали участь найкращі українські команди, команди з Польщі та Білорусії.

 

Кременчужани знову потрапили в одну групу з «Еволюшн Севенс» і програли майбутньому переможцю цього турніру 57:0. Потім наші регбісти зіграли внічию з білоруською командою "Степянка-300" 5:5.

 

 

Після матчів у групах, 10 команд розіграли місця у підсумковій турнірній таблиці. Останню сходинку в турнірі зайняла польська команда з Любліна «Будовляни», яка не зуміла подолати кременчуцький "Бастіон" - 17:0.

 

 

Мінська "Степянка-300" показала себе дещо краще, і в матчі за сьоме місце одержала перемогу над хмельницькими "Подільськими вепрами". До фіналу не дісталась і ще одна місцева команда - РК "Хмельницький" поступився столичному Політехніку в матчі за 5 місце.

 

В фінальному матчі, знову ж таки, зійшлися "Еволюшн Севенс" та харківський "Олімп", правда на цей раз господарі поля зуміли взяти реванш обігравши харків'ян з рахунком 24:19. Третє місце на п'єдесталі переможців зайняла збірна клубів Польщі взявши перемогу над київським "Ребелсом" з рахунком 32:0.

 

«Приятно, когда за команду на стадионе все болеют. В турнире принимал участие действующий чемпион Украины, не было только представителей Одессы, а так все регбийные центры были представлены без исключения. Оба турнира проводили как подготовка для решающего для нас 3-го тура Чемпионата Украины в Кривом Роге, где определится третий участник от нашей зоны на участие в финальной части Высшей лиги в Ирпене 10 октября. Понимали, что проиграем, но результатами все равно остались довольны. 3 победы, 3 поражения и 1 ничья. Пригласили несколько команд для участия в чемпионате Кременчуга на следующий год. Обещали приехать ребята из Беларуси, и тогда наш турнир будет международным», - розповів граючий тренер РК «Бастіон-КрНУ» Володимир Будников.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: gazeta ye.ua Джерело відео: Володимир Будников
Теги: регбі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх