«Динамо» розгромив «Гірник-Спорт»

22.08.2015, 22:01 Переглядів: 3 023

Дніпро важко йде далі, Металіст і Карпати зійшли з дистанції розіграшу Кубка України

22 серпня у Комсомольську на стадіоні «Юність» зустрілися діючий чемпіон України київське «Динамо» та місцевий «Гірник-Спорт». Для Комсомольська цей матч був надзвичайною подією, адже вперше у своїй історії команда зустрілася з «Динамо».

 

Ажіотаж навколо матчу був надзвичайний, і заповнені трибуни та підтримка вболівальників господарям поля була забезпечена. Частина вболівальників дивилися матч з дахів, балконів ближніх девятиповерхівок. Відданих вболівальників киян розмістили на трибуні, яка ледь вмістила всіх фанатів «біло-синіх». Варто зазначити, що додаткових трибун за воротами так і не поставили.

 

25 хвилин трималася оборона господарів поля. Відкрив рахунок Артем Кравець, який з передачі Андрія Ярмоленка забив свій перший м’яч у сезоні. Наприкінці тайму динамівці відзначилися вдруге. І це був лише початок. У другому таймі втретє ворота суперників «взяв» Мігель – прострелив у «дев’ятку». На 66 хвилині Ярмоленко оформлює дубль, який став 100 голом в матчах за «Динамо», він технічно відправив м’яч у дальній ніжній кут воріт. З акілька хвилин ВІкторіну Антунеш збільшив рахунок. Капітан «Динамо» Ярмоленко на 76 хв оформив хет-трик ( 75-й в історії київського «Динамо»). Динамівці в суху «розкатали» гірників на власному полі.

 

[media=https://www.youtube.com/watch?v=WAX5D7KVX7U] 

 

«Гірник-Спорт» - «Динамо» - 0:6 (0:2)

 

«Гірник-Спорт»: Кліщук, Чмеленко, Голядинець, Шульц (Ломко, 46), Клімаков, Степанчук (Герасимець, 59), Корольков, Марусич, Тимофієнко, Даудов (Моісеєнко, 75), Кірієнко (к). Тренер: Ігор Жабченко.

 

«Динамо»: Рибка – Данило Сильва (Бурда, 69), Хачеріді, Драгович, Антунеш – Петрович – Ярмоленко (к), Беланда, Мігель (Сидорчук, 59), Морозюк (Дерліс Гонсалес, 46) – Кравець.Тренер: Сергій Ребров.

 

Голи: Кравець (26, гольовий пас – Ярмоленко), Ярмоленко (40, гольовий пас – Морозюк, 66, гольовий пас – Беланда, 76, гольовий пас – Кравець), Мігель (57, гольовий пас – Ярмоленко), Антунеш (68, гольовий пас – Ярмоленко).

 

 

 

На післяматчевій перс-конференції наставник київського «Динамо» Сергій Ребров відповів на питання журналістів:

- Головне, що пройшли далі, достатньо команд не пройшли. Зробили свято вболівальникам, які сьогодні прийшли. Все добре, будемо далі готуватися. Про рахунок ніхто не говорить, головне, що пройшли далі.

 

- Чи є новини про трансфер Ярмоленка?

 

- Якщо новини будуть, то їх ви почуєте не від мене, а від президента. Нічого нового я сказати не можу. Ярмоленко дуже хороший футболіст, який мені потрібен. Що буде далі - дізнаєтесь.

 

- Як Ви вважаєте, чи підходить «Евертон» Ярмоленку?

 

- Яка різниця, як я вважаю? Я кажу – Ярмоленко потрібен мені! Мені все одно, «Евертон» чи «Манчестер Юнайтед» - він мені потрібен.

 

- Як прокоментуєте дебют Гонсалеса?

 

- Він старався, намагався забити. Подивимось, як він буде виглядати з командами іншого рівня, бо зараз суперник майже тільки оборонявся. Ми майже не грали в захисті, тільки на контратаках. Головне, що без травм і він витримав 45 хвилин.

 

- Що можете сказати про суперників? В них теж були контратаки, особливо в першому таймі

 

- Можливо, ми різний футбол дивилися? Ну були, звісно, атаки, але якихось гольових моментів я не бачив.

 

- Чому Ви не задіяли М’якушка?

 

- Бо я зробив вже три заміни. Я б із задоволенням задіяв, якби можна було б 5, я б задіяв 5. Зараз команда грає раз на тиждень, і футболістам, які були задіяні раніше, потрібна ігрова практика. Попереду Ліга чемпіонів, не можна давати всім відпочивати. Комусь дали відпочити, комусь пограти – це абсолютно нормально.

 

- Відчувалося, що суперник боровся?

 

- Звісно, боровся. Суперник із шкіри пнувся, для будь-якої команди «Динамо» Київ – це подразник. Я певен, що вони віддали всі сили на полі.

 

- Ви вже зустрічалися з Жабченком, але як гравець. Як Вам зустріч у якості тренерів?

 

- Я з ним і у Києві зустрічався, нормально спілкувались. Я і не думав про це, коли готувалися до гри. Для нас будь-яка гра є важливою. Так, я пам’ятаю, що колись давно грав в Кременчуці, але це було так давно. Сподіваюся, Кременчук повернеться у вищу лігу і ще раз зустрінемось.

 

- Які завдання будуть з «Андерлехтом»?

 

- Це серйозний суперник перед стартом Ліги чемпіонів. Ця гра важлива для нас. Хочу відзначити, що ми місяць просили «Гірник-Спорт» перенести гру на п’ятницю – ніхто не погодився. Я не розумію, чому команди не хочуть допомагати тим, хто представляє нашу країну в єврокубках. Думаю, для вболівальників не було б проблемою прийти в п’ятницю о п’ятій. Може, клуб має якісь проблеми. Ми місяць кожного дня просили, щоб нам пішли на поступки. Зараз нам важко буде грати цю гру перед ЛЧ через два на третій.

 

 

Головний тренер комсомольського «Гірника-Спорт» Ігор Жабченко

- Прикро програвати 0:6. Але нічого, нам головне налаштуватися на чемпіонат, переключитися. Сьогодні ми трохи поекспериментували. Грали люди, які раніше не потрапляли до складу. Я думаю, що нічого страшного не сталося. Це «Динамо». Для наших гравців це хороший досвід. З цього вони отримають тільки вигоду. Сьогоднішня гра показала, що нам важко боротися проти «Динамо». Там суперфутболісти, які грають в пів касання, розуміють один одного з півслова. Проти майстерності не попреш. «Динамо» - це великий клуб з якісними футболістами. Вони грають в Лізі чемпіонів і чимало коштують. Динамівці це сьогодні довели.

 

Результати 1/16 Кубку України:

Черкаський Дніпро - Сталь 1:3

Балкани - Дніпро 0:1 (0:0)

Зірка - Карпати 1:1 по пен. 5:4

Миколаїв - Металіст 2:1

Десна - Ворскла 1:1 (пен. 2:4)

Мир - Чорноморець 0:2

Арсенал-Київ - Шахтар Д 0:3

ПФК Суми - Оболонь-Бровар 0:1

Гірник - Іллічівець 3:0

Гірник-Cпорт - Динамо К 0:6

Інгулець - Волинь 0:2

Авангард - ФК Олександрія 1:3

ФК Тернопіль - Металург З 3:1

Нафтовик-Укрнафта - Олімпік 0:2

Геліос - Говерла 19:00

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Динамо"
Теги: футбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх