27 лютого «Українські отамани» проведуть, можливо, останній бій

27.02.2015, 16:45 Переглядів: 4 526

27 лютого «Українські отамани» проведуть, можливо, останній бій

Президент ФБУ стверждує, що на матчі у Волгограді українську команду засудили. Він вимагає, щоб подібного у змаганнях WSB більше не повторювалося, інакше зніме команду зі змагань

 

 

Черговий «домашній» іспит очікує на «Українських отаманів» у п’ятому сезоні змагань Всесвітньої серії боксу. 27 лютого у столичному Палаці спорту «Українські отамани» проведуть надскладну матчеву зустріч в рамках сьомого туру WSB. Нашими майбутніми суперниками, з якими ми закриємо перше коло групової стадії змагань, стануть представники «острову Свободи», діючі чемпіони змагань WSB – «Cuba Domadores» («Кубинські приборкувачі»).

 

Перед вирішальним матчем з кубинцями «Отамани» посідають другу сходинку підгрупи «А» з 13-ма набраними балами. В той час як кубинська команда впевнено розташувалася на першому місці нашої групи з максимальною кількістю балів – 18.

 

Отож, у найближчому поєдинку у ринзі ми побачимо атаманів: Хасанбоя Дусматова (49 кг), Омурбека Малабекова (56 кг), Володимира Матвійчука (64 кг), Хуршидбека Норматова (75 кг), Сергія Корнєєва (91 кг).

 

Нагадаємо, 21 лютого у Волгограді українська команда поступилися росіянам з рахунком 0:5. Як заявив Володимир Продивус, президент «отаманів», результат матчевої зустрічі абсолютно не відповідав реальному перебігу подій на ринзі, повідомляє УНІАН.

 

З цього приводу Володимир Продивус виразив незадоволення діями суддів матчу та наголосив, що буде відстоювати інтереси команди перед керівництвом AIBA:

 

«На мою думку, у поєдинку в Волгограді нашу команду відверто пограбували і зробили це на очах у всього світу. Закривати очі на подібні речі я не буду. В Росії в нас не тільки відібрали дві перемоги, а ще й позбавили наших боксерів шансів на подальшу боротьбу за Олімпійські ліцензії. А це більш ніж принципове питання для мне як президента клубу та Федерації боксу України».

 

Офіційний лист надішлють до дирекції AIBA з проханням розібратися у виниклій ситуації та зробити усе можливе, щоб подібного у змаганнях WSB більше не повторювалося.

 

«У разі, якщо наш лист буде проігноровано та подібне суддівське свавілля буде повторюватися надалі ми готові до максимально рішучих дій. Якщо нас не почують – ми знімемо команду зі змагань», - наголосив президент ФБУ.

 

27 лютого о 21:30 матчева зустріч між «Українськими отаманами» та «Кубинськими приборкувачами» на телеканалі «2+2».

Автор: Альона Душенко
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх